Sveiki visi tie kuru grib ēst un ne tikai. Es demonstrēšu kā lēti, divi purni var pieēsties. Recepte nav diezko unikāla ,bet garda. Divatā metoties sanāk ap 1.50. Garšvielas, eļļu un visādus sīkumus var savākt no citiem. Jau minēju ,ka tas ir kojās un baigi plātīties ar viņiem nevar. Tak piekritīsiet ,ka visi esam izsalkuši. Tātad ,lai jums mazliet jautrāk aprakstus rakstīšu pēc savas metodes.
Neticamas Koju pusdienas11
Tātad. Pirms ēst gatavošanas jums ir nepieciešami produkti. Attēlā viss ir saskatāms un nenosodiet par tirgus desu. Priecājaties ,ka neesmu viens no tim kuri iemet roltona recepti.
Tālāk jums ir nepieciešams nazis. Nav nozīmes cik viņš ir ass, galvenais ,lai ar to nebūtu pirmstam griezts dzelzis vai mests pret sienu. Nenormāli sīki sagriežam ķieģeli..nu pa latvisko. :D
Īsi pēc tam ņemam priekšā desu..nu to ēdamo kura ir maximā.
Sasitam olas bez lielām sāpēm lielākā traukā. Nu tā, lai ir vieta visām pārējām 10 olām un pienam.
Lai ceptu maizi ,jums ir jādabon eļļa un vieta kur to cept un uz kā. Nu tas jau takā būtu zināms.
Cik es redzu šinī bildē, liekam klāt to desu kura ir sagriezta gabaliņos.
1. atēlā redzamo sāli nebērt visu, bet gan mazu šķipniņ.
"Es Tev olas sakulšu kultenī" - Noteikti esat dzirdējuši izskanot no kādas niknas, 13 gadīgas meitenes.
Piena liešanas tehnika ir atkarīga tikkai un vienīgi no jūsu spēka,iemaņām, prasmēm,gravitācijas,spiediena,vēja ātruma, gaisa mitruma un gaismas spožuma.
Labi ,ka čalis kuram pieder attēlā redzamās garšvielas vēljoprojām nezin kur viņš viņas nobāzis.