Labrīt no rīt!
Kārtējo reizi eZZiiCim atkal nagi niez. Nu nav miera, nav. Kaut kur pa ausu galam saklausījis, ka kausētais siers ir pats kaitīgākais un neveselīgākais veikalu produkts, eZZiiC atrota piedurknes un sparīgi metas virtuvē iekšā.
Labrīt no rīt!
Kārtējo reizi eZZiiCim atkal nagi niez. Nu nav miera, nav. Kaut kur pa ausu galam saklausījis, ka kausētais siers ir pats kaitīgākais un neveselīgākais veikalu produkts, eZZiiC atrota piedurknes un sparīgi metas virtuvē iekšā.
Un tā, eZZiiCim nācās samest bļodā lauku biezpienu un lauku olu, kā arī sviestu, sodu un sāli.
Tad eZZiiC vilka laukā no aizgaldes blenderi. Ko darīja? Nu tak paši zināt, ko
Visu superīgi sablenderējis, eZZiiC masu iekrāmēja ūdens pirtiņā, lai karsējas. Nemaz neatslābstiet, masu visu laiku jāmaisa! Nu lab, ne ilgi, kādas 5 līdz 8 minūtes.
Kad izveidojās tāda pašķidra, staipīga masa, eZZiiC saprata, ka siers ir gatavs.
Iesmērējis trauciņus ar sviestu, eZZiiC lēnā garā pārlēja masu. Un nolika atdzist, pēc kam pārvietoja uz leCskapi. Nākamajā rītā sierelis bija gatavs ņammāšanai.
Kollegām atkal tika! Sajūsma neaprakstāma Tās divas maizītes ar lociņiem ir Lāču jaunums - spinātmaize. Lai gan eZZiiC nekādi nevar iebraukt, kādēļ gan maizi ir jānodēvē par spinātmaizi, ja spināti tajā ir tikai 1% ???
Var, protams, sieram gartavības stadijā pievienot šķiņķi, zaļumus, sēnes, ķiploku vai vēl sazin ko, bet eZZiiC pieturas pie pārliecības, ka tas viss tikai saīsina siera uzglabāšanas termiņu. Pēc vēlēšanās taču visu to var uzlikt pa virsu!
Ok, lai izdodas!
Gandrīz vai Jāņu siers, tikai bez ķimenēm.
Kāda mārrutka pēc tur soda jāliek?