Nav ne mazākās nojausmas, vai rīt eZZiiC būs spējīgs ko iepostēt, tādēļ šis tas šovakar!
Lai Jaunais gads nes visiem spokiem
Pa buntītei ar koši zaļiem lokiem
Jo populāri vitamīni vienmēr noder
Par to ikkatrs lai glāzi ceļ un izdzer!!!
Nav ne mazākās nojausmas, vai rīt eZZiiC būs spējīgs ko iepostēt, tādēļ šis tas šovakar!
Lai Jaunais gads nes visiem spokiem
Pa buntītei ar koši zaļiem lokiem
Jo populāri vitamīni vienmēr noder
Par to ikkatrs lai glāzi ceļ un izdzer!!!
Šoreiz eZZiiC izvirtulējās ar aivu. Jā, jā, ir tāds frukts, kuram daljeko ne vse zina pielietojumu. A eZZiiC zina! Un izvirtulējas
Aivu eZZiiC sagrieza 6 gabalos un iztīrīja sēklotni. Šur tur pielaboja skatu ar nelikvīdiem.
Maltai gaļai pievienojās sāls, pipari un ķiplocēns, kurš izvēlējas mazo rīvīti
Pie reizes eZZiiC nolēma izmēģināt jauniegādāto formīti, kurā pa taisno sarīvēja burkānus un tomātus, iegrieza sīpolu un no zināmās zivteles atlikušo pastinaku.
Uz šī cmukā dRāzenīšu spilventiņa eZZiiC izkārtoja ar maltās gaļas masu piepildītos aivas ripulīšus.
Pa virsu bagātīgi tika uzkaisītas dillītes un uzliets krējumiņš, samaisīts ar sāli, cukuru un kaltētām selerijām. Foliju virsū un uz 50 minūtēm cepenē iekšā!
Te eZZiiC viltīgi pavēra foliju un secināja, ka to var novākt. Un visu gardumu vēl uz 10 minūtītēm likt pakarsēties.
Oppā, hoppā! Superīgā ņamma gatava! Nu ticiet eZZiiCim uz vārda - garšo vnk nereāli! Uhh!!! /eZZiiC pagaršoja tikai mazliet, jo rīt dosies ciemos/.
Un jā, sagatavojās vēl viena ņamma, kuru eZZiiC iepostēs jau Jaunajā gadā! Bučas!!!
Kārtējo reizi Tu mani pārsteidzi, kaut kas jauns, laikam labs. Priecīgu , veiksmīgu un laimīgu Jauno gadu.
Laimīgu jauno gadu Ežuk!!! Paldies tev par tavām interesantajām receptēm un tā turpināt arī 2018. gadā!!!