un kādas 3 ēdamkarotes ūdens, vāku virsū un 10 min. sautējam.
Kad ūdens izgarojis no dārzeņiem, metam klāt rīsiem.
un kādas 3 ēdamkarotes ūdens, vāku virsū un 10 min. sautējam.
Kad ūdens izgarojis no dārzeņiem, metam klāt rīsiem.
Tajās pašās taukvielās (ja vajag pievieno mazliet vēl pannai) pievieno vistiņu
Kad jau apcepusies, pievieno koriandru, sojas mērci, garšvielu maisījumu vistai, kariju...
...garneles...
...visu samaisa, turpina cept neilgu laiku.
Tad pievieno rīsus ar dārzeņiem
Visu kārtīgi sasilda
Atsevišķā pannā sviestiņā apbrūnina banānu šķēlītes, tik pieskatiet, lai tādas pabiezākas sagrieztu, savādāk juks ārā.
Jā, jā, te nu sākas "wtf, banāni?" - Ļ.cien. lasītāji- ja jums tiešām šķiet, ka viņi nah. nav vajadzīgi, neviens neliek viņu tur likt pie ēdiena :D, bet iesaku noteikti pamēģināt, vismaz pirmo reizi.
Re, smuki brūni
Beidzot interesanta un kolorīta recepte, paldies autoram, noteikti uztaisīšu, dikti interesanta man šķiet nianse-kā garšos garneles kopā ar vistas gaļu un vel banāns, kaut gan esmu dzirdējis ka ceptas pazaļa vēl negatava banāna šķēles garšo gluži, kā cepti kartupeļi, no manis liels +
pret banāniem neiebilstu, bet gaļas salikums ar garnelēm gan liekas kaut kas šausmīgs. Tas tiešām ir garšīgi?
cepts zals banans loti populars Afrika.... tikai vini tadi lieli uz zali :D vienreiz ta iegrabos :D :D :D