local-stats-pixel fb-conv-api

Nageti / McNuggets / Chicken finger13

161 8

Noteikti katrs no mums ir bijis McDonaldā un ēdis nagetus *McNuggets.

Ja nē, tad priekš kolkozniekiem - vistas filejas strēmelītes (var būt marinētas, bet ne pārāk stiprā marinādē *pats dodu priekšroku ja nemarinē), kurus apviļā rīvmaizē un tad vāra eļļā.

Visu laiku gribēju ar jums padalīties šajā receptītē, bet vienmēr aizmirsu ielikt, tāpēc arī attēli šoreiz nebūs soli pa solim kas un kā, bet domāju ka viņi arī nau īpaši nepieciešami, jo saprast visu kas un kā jādara varēs arī amatieri virtuvē.

Tātad kas mums būs vajadzīgs :

Katliņs, eļļa *pats vārīju "Risso rapšu eļļā", jo olīveļļā žēl, bet domāju ka olīveļļā arī var, ja kāds dikti vēlas, vistas fileja, rīvmaize, kautko ar ko ielikt un izņemt no eļļas katla nagetus *man pašam ir tāds kā plastmasas zupas smeļamais ar caurumiņiem apakšā *nezinu kā to rīku sauc.., dūšļaku *lai varētu smuki notecināt eļļu bet var arī savādāk notecināt, kā piemēram uz šķīvi uzliec toletes papīru vai kautkādu virtuves salveti un izņemot laukā no katliņa liek virsū uz salvetītes, eļļa sasūksies salvetē..., ass nazis un labs dēlītis.

1. Solis

Sagriežam fileju mazās strēmelītēs (apmēram 2-3 cm resnumā *jo plānāki,jo labāk, bet ne pārāk plānus, bet galvenais pārāk resni nedrīkst būt, savādāk apkārt piedeks un iekša paliks jēla, garumā nu tur paši skataties cik garus gribat es taisu ap 6-8cm lai viegli varu apviļāt rīvmaizē un no katliņa izņemt)

2. Solis

Paņem katliņu kurā vārīsim eļļu un pielej katliņu ar eļļu līdz pusei.

Pēctam uzliec katliņu vārīties...

3. Solis

Paņem zupas bļodiņu un ieber rīvmaizi *rīvmaizi var nopirkt katrā veikalā viņa ir tādā paciņā kā auzu pārslas u.t.t. un nē parasto maizi vari nerīvē..!!

Paņemam pēctam sagriesto fileju

*****Es pats neesmu mēģinājis, bet ja vēlaties varat paeksperimentēt. Domāju, ka var arī tāpat kā karbonādi iemērkt sākumā sakuļātā olā un pēctam apviļāt rīvmaizē. Saku uzreiz pats neesmu tā mēģinājis...*****

un apviļājam rīvmaizē, tā lai būtu viscaur ar rīvmaizes graudiņiem...

4. Solis

Kad eļļa katliņā ir uzvārījusies, tad liekam prātīgi iekšā pa vienam gabaliņam *tikai nesaliec pa daudz gabaliņus vienā reizē, jo tad ilgi vārīsies un čakars izņemt būs

Pats es parasti lieku pa kādiem 3-5 nevairāk...

Jāņem laukā kad rīvmaize paliek orandža, tikai nepārvāri...

5. Solis

Notecinam eļļu...

Ja vēlies apber nedaudz ar garšvielām

6. Solis

Labu apetīti...

Mans pirmais raksts, ceru ka patika un garšoja, ja būs atsaucība apsolu vel viss kaut ko salikt... :)

161 8 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Tiko uzzinaaju kad esmu kolhoznieks (jauki) :D:D:D

8 0 atbildēt

ja es tadus sudus needu esu kolhoznieks??

5 0 atbildēt

Sauciet mani par dīvaini, bet es viņus, šķiet, nemaz neesmu ēdis,

kaut kol h oznieks nemaz ar neesmu. :D

4 0 atbildēt

ai, un bilžu nav? emotion

3 0 atbildēt

nu varēji vienu foto ar gala iznākumu... bet paldies

3 0 atbildēt

Baigais eļļas patēriņš, bet tā jau ideja nav slikta.

3 0 atbildēt

Šitos arī diezgan pasen taisīju, labi sanāca, bet paldies ka atgadināji. būs vēl jāuztaisa :D

2 0 atbildēt

mmm.... chicken nugets....

2 1 atbildēt

nenu.. ideāli vel klāt pie reizes kad taisa ir frī kartupeļus sacept.. bet arī nevis saldētos bet paņem pats kartupeļus sagriez un wholaa.. preciizaak kā izlaist kartupeļiem cieti u.t.t. te arī bija viena receptīte kkur..

un nejau tas "kolhoznieks" bija tā domāts.. ;DD

1 1 atbildēt

vareeji bildes salikt buutu super! :)

0 0 atbildēt