VAKAR SAŅĒMU ALGU, tika normāli nokosts un no rīta izdomāju uztaisīt uzkodas.
Tāpēc piedāvāju Jums Tostermaizes manā gaumē...
VAKAR SAŅĒMU ALGU, tika normāli nokosts un no rīta izdomāju uztaisīt uzkodas.
Tāpēc piedāvāju Jums Tostermaizes manā gaumē...
Nepieciešamās sastāvdaļas:
Salami desa
Sālīti gurķi (TIKAI SPILVES)
Sīpoli (Mājās growoti)
Maize (Latvijā cepta)
Sviests (ONLY EKSPORTS)
Ja gribat mazāk čakarēties NOPĒRKAT MARGARĪNU.
Siers Krievijas (No tavas mammas (govs) pupu piena)
Kečups KARSTMAIZĒM (Bonusā nāk Šampinjoni + Marinēts pipargurķīts)
Tikko no ledusskapja izvilkts sviets tiek nogriezts ar kartupeļu mizotāju.
(Vidējais sviesta šķēles biezums ~ 1.5 mm)
Liekam sviesta šķēlītes uz tostermaizes. :)
Liekam mūsu pašGROW'otos baltos sīpolus.
Sagriež SPILVES SĀLĪTO Gurķīti.
(Sķēles biezums 0.420 cm. )
Pievienojam Salami .
Klājam virsū iepriekš sagrieztās siera šķēlītes.
Smērējam pāri kečupu.
Iznākumam jaizskatās tā.
Notiek degustācija.
Smukas tostermaizes beigās, bet varēja jau iztikt bez hektora un alus nofotografēšanas, tās nu nav lietas, ar ko būtu jālielās
veee hektorsvienreiz sen atpakalj pardzeros vinju, tagad ierogaut nelabi paliek, a kad iedzeru uzreiz skrienu podu barot....