SASTĀVDAĻAS.
Franču maize: 16 šķēlītes
Šķiņķis: 320 g
Žāvētā desa: 320 g
Sviests: 40 g
Majonēze: 8 ēd.k.
Mazi tomāti: 8 gb.
Rīvēts siers: 160 g
Viltotās olīves: 16 gb.
Paprika: 1 gb.
Žāvēts timiāns: 2 tējk.
Malti sarkanie pipari: 1 šķipsniņa
Zaļumi
PAREDZAMS.
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 16 personām
PAGATAVOŠANA.
No maizes šķēlītēm izgrieziet aplīšus diametrā 5-6 cm, apsmērējiet ar sviestu un apberiet ar timiānu.
Šķinķi un desu sagrieziet salmiņos, tomātus aplīšos un papriku kvadrātiņos.
Uz maizes šķēlītēm kārtojiet tomātus, šķinķi, desu, papriku un olīves (sagrieztas aplīšos).
Pa virsu uzberiet maltus piparus, uzlejiet majonēzi un apberiet ar sieru.
Salieciet mini picas uz cepešpannas, apsedziet ar pergamentu, un cepiet pie 220 oC apmēram 8 minūtes.
Pasniedziet karstas un dekorētas ar zaļumiem.
Minī Pica17
116
0
1.
2.
Reklāma