Viss sākās ar to, ka sagribējās izvēdināt galvu pēc darba nedēļas. Aizbraucu makšķerēt, bet visi centieni piemānīt kādu plēsīgo zivi izrādījās neveiksmīgi. Tika pieņemts lēmums vilkt ārā smago artilēriju(Toz-34P) :), Kā rezultātā tiku pie pīles :)
Reklāma
Autora bilde
Nedaudz iemarinēju, tā uz fikso. Sāls, pipari, ķiploks un citronu sula.(Vajadzēja vēl tējkaroti medus).
Autora bilde
Pēc 30min liekam cepties karstā olīveļļā
Autora bilde
Pēc brīža pievienojam burkānus
Reklāma
Autora bilde
Neaizmirstam sīpolus
Autora bilde
Sagaidam līdz sīpoli un burkāni sacepušies, ja gaļa vēl sīksta nepieciešams pasautēt
Autora bilde
Beigās pielejam saldo krējumu, daudz nevajag-tā uz aci :)
Reklāma
Autora bilde
Kad krējums uzmetis "burbuli" tad pieliekam zaļumus. Ēdam pēc 20min, lai ievelkas.
Labu apetīti :)