local-stats-pixel

Mencas fileja tomātu mērcē16

335 4
335 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Omes receptes
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000

Tagad katrs nemaz nevar tādu gardumu atļauties. Menca gandrīz laša cenā. Atceros laikus, kad svaiga menca ar galvu maksāja 30 kapeikas kg. Toreiz to par strādnieku lasi sauca. Tieši tā ar sīpoliem, burkāniem un tomātu pastu taisījām bieži. Dažreiz mencu atsevišķi cepām un tad pārlējām ar mērci.

6 0 atbildēt

Super!!!  emotion 

4 0 atbildēt
Tik sen nau esta menca ka pat neaceros ka garšoja. Bet raksts labs
4 0 atbildēt
Recepte inčīga! Bet mencu filejas nekad, NEKAD nedrīkst pirkt tirgū! Mencu fileja ir izgriezta vnk no vecām mencām, kuras uz kuģiem nostāvējusies zvejas laikā tik tāl- ka kā iespiež zivī ar pirkstu, tad tāds iespiedums tur paliek, vai vnk zivis jau ar iepuvušām galvām. Bet zivis tiek izfilēletas un fileja tiek pa labu cenu ieliktas tirgū un ir kas pērk. Zinu, ko stāstu. Par rakstu, protams, plus!
3 0 atbildēt

Par cik, gandrīz vienmēr, ejot garām tam zivju pavilijonam ir tāda riebīga smaķele, tad arī izlasot to nosaukumu, uzreiz to smaržu iedomājos un palika neapetelīgi.  emotion 

3 0 atbildēt

Garšīgāk būtu, ja mencu apceptu atsevišķi. Lai fileja nedruptu, jācep apviļātu miltos un olā. Tad kārto lielā traukā ar sīpol-burkānu sacepumu un tomātu mērci(vislabākā ir''Spiva-Lukss"'. Jāiztur ledusskapī vismaz 6-7 stundas, lai ievelkās. Un tad- ņam, ņam,

1 0 atbildēt

Sakārojās  emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt