local-stats-pixel

Medus kūka...26

413 1
« 1  2  3 »
413 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000
Tā kā man ļoti garšo medus kūka būs jāmēģina uztaisīt! Paldies par recepti!
24 0 atbildēt

pie 6.bildes jāapstājas, tas ir vārīts gana :) es parasti ņemu 25% krējumu un cukuru lieku minimāli, aizstājot ar ļoti saldu ievārījumu, tad tiešām sanāk ļoti garšīgi un nav par šķidru. Bet kūka izskatās ļoti garšīga. + no manis

13 0 atbildēt

oh wow, šitā nopisties un ņemties un muča aiznes uz darbu neatstājot neko ;D Bahaha.

10 3 atbildēt

beidzot normāla meduskūkas recepte kuru pat es varu saprast

5 0 atbildēt

mammuks mēdz tādas taisīt, jo no veikala reti kūkas/ tortes pērk, un garšo superīgi. +

5 0 atbildēt

Kūkas taisu bieži, esmu gatavojusi arī meduskūku, tieši šādā veidā, pateikšu godīgi, ka pirmo reizi taisot šo kūku tas būs grūti, ļoti grūti ir kvalitatīvi izrullēt. :) Bet ja meduskūku taisa pirmo reizi iesaku šķidro recepti, kas nav jāmīca, garšo tikpat labi, ja ne pat labāk. Kūka būs mīkstāka. ;] Bet nu šī recepte arī ir laba. No manis  +

4 0 atbildēt

Ahh , tagad sakārojās tādu kārtīgu medus kūkas gabalu  ! emotion

3 0 atbildēt

Es zinu ko darīšu rīt. emotion

2 0 atbildēt

interesanti kādā veidā Tu gribi lai ūdens ar piena pūlveri, palmu eļļas taukiem (augi tauki) krāsvielu un stabilizātoru (bieži vien kartupeļu ciete) saputojas sviestā emotion

nu labi piena tauki tur arī ir, bet cik Tev tur kopā % bija? 15%? nu tad 5% augu tauki un 10% ir piena tauki un kkas tāds neputosies pat kefīrā emotion

3 1 atbildēt

Delmu jau nu gan nevajag šādās mantās izmantot, bet pārējais gan daudz maz okei. Par to dižo vārīšanu arī šaubos, bet plusiņš nopelnīts ir!

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es skābā krējuma vietā vienmēr lieku sakultu saldo krējumu ar vārītu iebiezināto pienu. kaloriju bumba, bet CIK GARŠĪGA emotion

0 0 atbildēt
Hmm iskatas ļoti garšīgi, būs jāuztaisa uz brāļa dzimšanas dienu, jo viņam ļoti garšo šāda tipa kūkas!
0 0 atbildēt

vai kāds nezin- taisos gatavot meduskūku, pēc citas receptes gan, bet tas jau nav svarīgi. jautājums ir par noformēšanu. tā kā es parasti meduskūka atstāju uz pusotru dienu nostāvēties, tad, ja es viņu taisos dekorēt ar iebiezinātā piena krēmu, viņu dekorēt uzreiz, pēc pagatavošanas, vai tieši pretēji, kādu laiciņu pirms pasniegšanas?

0 0 atbildēt

kā redzu, tu esi bitenieks vai vismaz kādu pazīsti. kur gan citur tu to šūnu ņemtu? ;D

0 0 atbildēt

Lāabais! +emotion

0 0 atbildēt
Visgaršīgāko kūku, ko esmu ēdusi gatavoja mans klasesbiedrs, bet es ar pamēģināšu pagatavot. lieliski :) +++
0 0 atbildēt

Izskatās ļoti garšīgi + emotion emotion

0 0 atbildēt

Var arī, protams, bez tām ogām, jo tā jau viņa ir sātīga un ļoti garšīga. ;)

0 0 atbildēt