local-stats-pixel

Mazsālīti gurķīši Jāņu galdam9

222 0

Pēc ļoti, ļoti ilgas radošās pauzes esmu izlēmis atkal uzrakstīt kādu recepšu rakstu Spokos.
Šoreiz padalīšos Jums ar savu mazsālīto gurķīšu recepti. Variācijas ap šo vasarīgo uzkodu ir daudz, tāpēc ir pieļaujamas dažādas nianšu izmaiņas katrai gaumei.

Recepte lieliski noderēs Līgo vakaram, tikai jārēķīnās, ka gurķi jāliek sālīties kādas divas dienas iepriekš.

Reklāma
Reklāma
222 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000
Welcome back ceipi emotion
2 0 atbildēt

Šie labi. Nesen iedeva noprovēt, vnk super.  emotion 

2 0 atbildēt

Klasiskā recepte, bet paldies, ka atgādināji. emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Labs labs labs!!! Pamēģināšu šo recepti noteikti. Zinu vienu ticējumu, jo aukstāks ūdens jo gurķi kraukšķīgāki un man kā reizi ir sifons gāzēta ūdens pagatavošanai, ņemšu to. Plus, domāju pamēģināšu tos zaļumus drusku paspaidīt, lai garšas izdalās pirms uzleju ūdeni. Paldies!

2 0 atbildēt

OM NOM NOM 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt