Vistas gaļu samaļ kopā ar sīpoliem un ķiplokiem (pēc pašu garšas). Pievieno 2 jēlas olas un mazliet miltu, sāli un piparus.
Pievieno mazliet ūdens tā, lai masa nesanāk ne pārāk bieza, ne pārāk šķidra.
Vistas gaļu samaļ kopā ar sīpoliem un ķiplokiem (pēc pašu garšas). Pievieno 2 jēlas olas un mazliet miltu, sāli un piparus.
Pievieno mazliet ūdens tā, lai masa nesanāk ne pārāk bieza, ne pārāk šķidra.
Cep smuki brūnas.
Kotletes gatavas! Vēlams cept īsi pirms ciemiņu atnākšanas un turēt siltumizturīgā traukā,
Svētku galds gatavs! Kūku varat atrast šeit! Labu apetīti! :)
Es ar mammu taisam vistas filejas kotletes bik savādāk-sagriež fileju kubiciņos, pieliek rīvētu sieru, garšvielas, pāris olas un ķiplokus ar sīpoliem un tad arī bik miltus un cep. Riktīgi garšīgi
Gan jau kkādas cacīgas meitenes, kas apēd vienu siera groziņu un skrien uz tualeti dabūt laukā