Hey!
Mana iepriekšējā recepte guva negaidīti labus panākumus, tādēļ ātri skrēju uz veikalu,un,izmeklēju arī ledusskapi, un tad činīju ar muterītes palīdzību vēl vienu recepti.
Nu, tad sākam:
SASTĀVDAĻAS.
Franču maize: 16 šķēlītes
Šķiņķis: 320 g
Žāvētā desa: 320 g
Sviests: 40 g
Majonēze: 8 ēd.k.
Mazi tomāti: 8 gb.
Rīvēts siers: 160 g
Viltotās olīves: 16 gb.
Paprika: 1 gb.
Žāvēts timiāns: 2 tējk.
Malti sarkanie pipari: 1 šķipsniņa
Zaļumi
PAREDZAMS.
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 8 personām
PAGATAVOŠANA.
No maizes šķēlītēm izgrieziet aplīšus diametrā 5-6 cm, apsmērējiet ar sviestu un apberiet ar timiānu.
Šķinķi un desu sagrieziet salmiņos, tomātus aplīšos un papriku kvadrātiņos.
Uz maizes šķēlītēm kārtojiet tomātus, šķinķi, desu, papriku un olīves (sagrieztas aplīšos).
Pa virsu uzberiet maltus piparus, uzlejiet majonēzi un apberiet ar sieru.
Salieciet mini picas uz cepešpannas, apsedziet ar pergamentu, un cepiet pie 220 oC apmēram 8 minūtes.
Pasniedziet karstas un dekorētas ar zaļumiem.