local-stats-pixel fb-conv-api

Manas piparkūkas11

82 0

Tā kā man šodien brīva diena, nolēmu cept piparkūkas.

Sagatavoju 2mīklas maisījumus, lai pārliecinātos, kurš sanāks garšīgāks, to arī būs jāsacepj priekš Ziemsvētku vakara. Viens maisījums bija pirkts veikalā. Izvēlējos diezgan gaišu pēc krāsas, jo tumšie izcepoties man negaršo tik ļoti - tajos cukurs mīklu veidojot par daudz piededzis. Otru maisījumu iepriekšējā vakarā pati uztaisīju. Iesalu, cukuru un sviestu uz lēnas uguns sildīju. Pievienoju kanēli, koriandru, krustnagliņas, kardamonu un smaržīgos piparus. Iesijāju miltus un liku visu masu atdzesēties. Pievienoju olas un pārējos miltus un pieberu cepamo pulveri. Uz visu nakti atstāju mīklu ievilkties pieliekamā. Šo recepti atradu Cāļa virtuvē.

Rezultātā piparkūkas abi veidi, sanāca vienlīdz garšīgas. Tā, ka nav ne vainas veikalā pirktai mīklai, tik jātrāpa paņemt pareizo. Ja ir laiks, daudz frišāk ir pašam mīklu sataisīt.

Ieliku arī bildes

82 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Izskatās jau apetelīgi :) kāpēc formiņas nelieto ? emotion

3 0 atbildēt
exe avatarsexe

Pēdējā bilde kompozīcija vienk. super ;)

1 0 atbildēt

+ Par pilnīgi visu

dievinu bildes :) izskatās, ka ir piedomats par vizuālo :)

1 0 atbildēt

Vecmāmiņa mācīja, ka īstā piparkūku mīkla ir tāda, kas taisīta mēnesi pirms Ziemassvētkiem un pilnmēness naktīs likta uz palodzes mēnesgaismā briedināties. Nezinu, kas īsti ir ar to mēnesgaismu, bet nekad dzīvē neesmu baudījis gardākas piparkūkas kā viņas gatavotās emotion

Bet par rakstu + arī no manis emotion

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Ļōōōti labs raksts emotion

+++ emotion

0 0 atbildēt

ļoti interesanti - aplīši - YAY

0 0 atbildēt

Ļoti skaistas bildes izdevušās! :)

0 0 atbildēt