Un klājam virsū tomātu mērci...
Pārklājam ar otru mocarellu un peperoni desas šķēlēm...
Un klājam virsū tomātu mērci...
Pārklājam ar otru mocarellu un peperoni desas šķēlēm...
Liekam pečkā un cepam kādas 20 min uz vidējas uguns. ..
Metam uz šķīvja un rijam iekšā..Cheers.Sor par primitīvo aprakstu,slinkoju kā vnm...
Pret ēdienu man iebildumu nav, bet par cepšanu 20 minūtes 400 grādos gan. Domāju, ka sen desa un siers būs pārvērtušies oglē.
Kas tā par pečku ar tik augstu temperetūru? Makaronus mērcē es arī negibētu par picu saukt.
Laikam par pa picu tagad var saukt da jebko / man gan tāds brīnums ir jaunums )
Velti sprēgājam, autors diskusijās nepiedalās, bet redaktors piešķir medaļu - tātad viss labākajā kārtībā.
rodas jautājums. kas ir asie čilli pipari? cik man zināms nav saldo,sāļo vai skābo čilli piparu. viņi visi ir asi