būtībā tie ir pildīti kaneloni. :)
es gan uzreiz jēlo gaļu bakstu iekšā un tad cepeškrāsnī, neko neapcepu pirmstam
Ā,es sitos taisu biški citādāk-malto gaļu sajuc ar garšvielām,garšaugiem, sipoliņiem utt, sapilda tajos makaronos un visu met vārīties ūdenī,kam piemests buljona kubiņš (vai vnk buljonā) un kkādi zaļumi..Man nav cepeskrāsns,tapēc arī nav slikts variants.
šis saucās CANNELLONI un var gaļu necept pirms tam, kad liek cepeškrāsnī, es tā bieži taisu, tad arī tā gaļa ļoti labi izcepās un makarons ir mīksts un ir ideāli. ;)
šīm "makaronu trubām" ir arī konkrēts nosaukums, jo makaronu trubas izklausās prasti
Šāda interpretācija arī ir laba, bet oriģināli malto gaļu pilda tajās trubiņas un tad liek cepenē ;)
Omfg, nekad par Kaneloni neesi dzirdējis? Itāļu Mafijas iecienīts ēdiens, itkā esot... http://en.wikipedia.org/wiki/Cannelloni
nav jarule no galas torpedas uztaisi maltogalu bez sld krej un saber ieksa