Sagaida nākamo burbuli un liek klāt krējumu. Izmaisa.
Kamēr uz pannas un kastrolītī notiek process, sarīvē sieru.
P.S. "Kā sauc tavu kaķi?" - "Kastrolītis" - "Tāpēc, ka kastroļos lien?" - "Nē, tāpēc, ka kastrēts."
Sagaida nākamo burbuli un liek klāt krējumu. Izmaisa.
Kamēr uz pannas un kastrolītī notiek process, sarīvē sieru.
P.S. "Kā sauc tavu kaķi?" - "Kastrolītis" - "Tāpēc, ka kastroļos lien?" - "Nē, tāpēc, ka kastrēts."
Kad makaroni ir gatavi, nokāš un liek uzplīts izžūt atlikušajam ūdenim. Uzmanīgi, lai nepieg! Nu jau pāris gadus, makaronus vārot, neņemu vērā laiku, bet ik pa brīdim pagaršoju - ja pārkožot resnākajā vietā, vidū ir balts, makaroni vēl jāvāra, bet ja vairs nav, tad makaroni gatavi ;)
Liek klāt uz pannas uzvārījušos brīnumu, labi samaisa.
Liek uz šķīvja, pārkaisa sieru, kamēr karsts un bauda :) Pieļauju, ka šis varētu būt ēdiens, kam pārmaiņus pēc labi der ar vīnu (laikam jau balto), bet es no vīniem neko nesaprotu, tāpēc neņemos spriest :D Arī alum nav ne vainas. Bildēs var brīžiem redzēt, ka gatavošanas procesā uz urrā gāja Dinamīts, bet tos sūdus nevienam neiesaku dzert.
Enerģijas dzērieni ir kaitīgi ļoti veselībai, un pat nāvējoši, iesaku nelietot.
Tuncis eļļā ir ļoti trekns. tas ir samēra trekns ēdiens. Es parasti tunci eļļā tādu konservu ar baltmaizi apēdu un man tās ir kā pusdienes+pāris rieksti, kam kaloriju ir vairāk kā šokalādei un vispār vairāk tai dienā var neēst, bet te jau ir nopietns pasākums.
Iečekošu šito mantu, taisīšu ar klasisko Dzintaru.
---------------------
Jēēēēē, sanāca tieši tāds pats kā bildītē
Iet labi kopā ar tarhūnu :D