Tikmēr ņemam katlu, ielejam ūdeni un sākam sildīt ūdeni priekš makaroniem.
Šeit maltā gaļa ar sīpoliem izcepusies. Pirmais solis paveikts.
Tikmēr ņemam katlu, ielejam ūdeni un sākam sildīt ūdeni priekš makaroniem.
Šeit maltā gaļa ar sīpoliem izcepusies. Pirmais solis paveikts.
Kad ūdens uzsilis beram iekšā makaronus un pievienojam apmēram 1 tējkaroti sāls. Liekam virsū vāku.
Ļaujam vārīties.....
Makaroni gandrīz gatavi.
Kad makaroni mīksti, liekam ieksā izlietnē, nolejam nedaudz ūdeni un uzlejam auksto lai padziest (neļaujiet pārāk ilgi makaroniem stāvēt ūdenī), jo mums vajadzēs vēl cept viņus.
Nolejam visu ūdeni un pievienojam makaronus gaļai. Un atkal ik pa laikam apmaisam. Un jā es cepju katlā.
Maisam, maisam, maisam un gatavs
Liekam un šķīvja un bon appetit! Varat nelikt tik daudz garšvielas, bet kad ēdiens ir gatavs to stiprumu nemaz nejūt.
Paldies visiem, kas apskatījās šos rakstu! Vērtējiet, pievienojiet savus komentārus, izsakiet viedokļus, varbūt pastāstiet kādas metodes izmantojiet jūs! Līdz nākamajai reizei.
Mūsmājās liek klāt arī rīvētus burkānus, dilles biezā slānī un konservētos tomātus savā sulā. Iznāk debešķīgi gardi.
nevis paplocki, bet paflocki, jo jūrnieki kādreiz šitos baigi stūķēja māgā. :D
Var redzeet ka vispaar neesi centies, kaa arii neesi piedomaajis pie taa lai eediens sanaaktu maksimaali baudaams.. Peedeejaa bilde pheeeee.. kaads to arii apeeda? :D
Ja kaut kas nepatīk liec mīnusu vai neskaties manus rakstus. Un mana ome tā sauc makaronus, pats to neizdomāju, kāda starpība, vienmēr būs kāds kurš piekasīsies par sīkumiem.
Kad ūdens uzsilis beram iekšā makaronus un pievienojam apmēram 1 tējkaroti sāls. Liekam virsū katlu. - Kur tas katls jāliek?
Un līdz kādai robežai jāsilda ūdens makaroniem?