..un tieši tā pat - iecilā!
Lejam mīklu formā. To froši var sadalīt 2 daļās, un pēc tam Jūs izvairīsieties no biskvīta griešanas, bet man negribējās dikti ķēpāties, tāpēc salēju visu vienā!
..un tieši tā pat - iecilā!
Lejam mīklu formā. To froši var sadalīt 2 daļās, un pēc tam Jūs izvairīsieties no biskvīta griešanas, bet man negribējās dikti ķēpāties, tāpēc salēju visu vienā!
Cepam 180 grādos apmēram 20-25 minūtes!
Biskvīts gatavs, ļaujam tam nedaudz padzist.
Tikmēr turpinam ar kremu, kurš ir atdzesēts, tā, ka mierīgi var ielikt pirkstu, un krema temperatūra ir mazāka par ķermeņa temperatūru. Pieliekam aukstu, gabaliņos sagrieztu sviestu, un saputojam. Sviests jāliek tik daudz, lai krems būtu stingrs.
Pārgriežam biskvītu...
..un abas daļas kārtīgi sasmērējam ar skābu ievārījumu un daudz, daudz krema.
Liekam kopā un apspmērējam ar atikušo kremu.
Dekorējam pēc sirds patikas. Man šī daļa patīk vismazāk, jo galīgi neesmu kreatīva, un man nesanāk. Tāpēc šoreiz uzbēru saldētas upenes, mellenes un jāņogas.
Kūka gatava. Tā, protams, visgaršīgākā ir nākamajā dienā! Man kūkas pagatavošana aizņēma apmēram 1,5 h. šī kūka ir klasika, un sanāk vienmēr! Lai labi garšo :)
piedod, ticu, ka gardi, bet padevos pie 5/6 bilžparādes, man sagriezās galva. parasti foto arī ir OK.