Nepieciešams:
500 grami biezpiena;
2 ēdamkarotes pūdercukura;
50 grami sviesta;
šokolāde;
1 paciņa vaniļas cukura;
pildījums (karameļu mērce)
Nepieciešams:
500 grami biezpiena;
2 ēdamkarotes pūdercukura;
50 grami sviesta;
šokolāde;
1 paciņa vaniļas cukura;
pildījums (karameļu mērce)
Nepieciešamais
Biezpienu mīcam ar kartupeļu stampātāju
Mīcam līdz viendabīgai masai.
Biezpienam pievienojam sviestu un vaniļas cukuru
Neaizmirstam arī par pūdercukuru
Es izmantoju mikseri, lai vieglāk samaisītu biezpienu. Nedaudz vēl pamīcīt un veidojam formiņas.
Taisu formiņas. Labāk sieriņus taisīt nelielus, lai būtu vieglāk iemērcēt šokolādē.
Izveidojam caurumus pildījumam....
...piepildam un aizveram caurumus.
Ieliekam sieriņus ledusskapī uz neilgu laiciņu.
Pa to laiku izkausējam šokolādi ūdens vannā. (es nekausēju šokolādi, bet gan pati uztaisīju vajadzīgo masu, kas man nesanāca tik labi kā gribētos)
Sieriņus iemērkt šokolādē un atkal ielikt ledusskapī.