Hei, spoki un spocēni! Šajā rakstā redzēsiet, kā pagatavot garšīgus vistas nagetus.
!Ja IETEIKSI šo rakstu Draugiem.lv, Facebook vai Twitterī - iegūsi 10 cepumus par BRĪVU!
Hei, spoki un spocēni! Šajā rakstā redzēsiet, kā pagatavot garšīgus vistas nagetus.
!Ja IETEIKSI šo rakstu Draugiem.lv, Facebook vai Twitterī - iegūsi 10 cepumus par BRĪVU!
Viss nepieciešamais - 2 olas, 3 vistas filejas, rīvmaize, 1 eļļas pudele un sāls.
Vistas fileju sagriežam aptuveni tādos gabalos. Biezāko galu pārgriež uz pusēm, jo tad nagetiņi izvārīsies vienmērīgi. Pirms griezšanas vistu būtu vēlams noskalot.
Tā apmēram izskatās mūsu sagrieztie filejas gabaliņi.
Tagad paņemam 2 olas, iesitam tāš bļodiņā, pieberam šķipsniņu sāls un sakuļam ( tikai ne putās vai vēl, Dievs zin, kā ). Izmērcējam fileju olās un ieliekam rīvmaizē. Kārtīgi to apviļājam.
Iemetam fileju katliņā. Eļļai jābūt tik daudz, lai nosegtu visus filejas gabaliņus, tāpēc vajag resnāko gabalu sagriezt plānāk.
Un te mūsu nagetiņi smuki vārās, daži jau nedaudz apbrūninās. Tikai uzmanīgi skatieties lai tie nageti uzreiz paliek melni, bet iekša jēla - tas nozīmē, ka eļļa ir pārāk uzvārijusies un tai vajag nedaudz atdzist. Nagetiem zeltainiem vajadzētu palikt, labi, ja pēc 2 - 5 minūtēm, savādāk nāksies visus likt vārīties no jauna, tākā es to dariju 2 reizes.
Nogaršojam vienu nagetiņu. Pārbaudam vai iekša nav jēla un secinam, ka tas ir garšīgs. Velkam pirmos nagetus no katla, bet esam uzmanīgi - pārbaudam ar dakšu, ja nevar izdur cauri, liekam atpakaļ, ja visi viegli cardurāš, tad ņemam laukā.
Tādi viņi izskatās 2 reizes izvārīti pa jaunu - tumši brūni un kraukšķīgi.
Tagad atliek viņus izdekorēt un pasniegt.
Vuola! Maķīts pašu vrituvē. Boun Appetit!
vistas filejiņa - tādā vai citādā veidā, bet vienmēr garšīgi. reiz pat samerinējām fileju un sašļikā cepām, FTW
mm, siekala notecēja.. starp citu, nomaini sadaļu uz receptēm, nagetiem pie izgudrojumiem nav ko darīt
var arī fileju vispirms izvārīt un tad viļāt rīvmaizē,var arī nē,bet paļubomu virsū prasās frī un auksts alutiņš
Kaut kad buus ari japamegina, bet zinot savu pavar makslas dotibas, vairakas reizes bus jaatkarto, lai kaut kas sanaktu.