Vidū ieliek zemeni un nedaudz to iespiež, pa virsu liek krējumsiera masu (~pus tējkaroti).
Tad visam pa virsu atkal liek mīklu, tā, lai tā noklāj zemeni un krējumsiera masu.
Vidū ieliek zemeni un nedaudz to iespiež, pa virsu liek krējumsiera masu (~pus tējkaroti).
Tad visam pa virsu atkal liek mīklu, tā, lai tā noklāj zemeni un krējumsiera masu.
Cep cepeškrāsnī +180°C ~15-20min, līdz tie ir zeltaini brūni.
Labu apetīti (:
"Recepti ņēmu no UK recepšu grāmatiņas, kuru man uzdāvināja kāds man ļoti tuvs cilvēciņš." Kuru tas interesēē??
+
Ir kāds noslēpums, ka tev tās paīra formas neizspletās un sanāca tik smuka forma? man pa pus panu cepenē vis satecējis... Garša ir, skats darusmīgs....
taisiju visu pec receptes. bet nenaca nost no papira forminam. ta pielipa ka puse bij jamet ara ar visu papiru. bet garsigi.