Miltiem pievieno sāli,cukuru,raugu,samaisa un pievieno ūdeni ar eļļu.Rauga mīklu uzraudzē(45 minūtes), tad mīklu nospiež,un vēlreiz uzraudzē(30 minūtes). Gatavo pildījumu: doto gaļu samaļ gaļasmašīnā ar sīpolu,pievieno sāli un garšvielas un samaisa.Mīklu plāni izveltnē,ieziež ar sakultu olu un pārkaisa rīvmaizi.Vienā malā liek pildījumu un satin ruletē,veido "gliemezi". Ietaukotā formā liek pīrāgu,to pārsedz ar mitru dvieli, uzraudzē siltumā 15-20 minūtes.Pīrāgu ietauko,cep sakarsētā cepeškrāsnī 220*С - 15 minūtes tad pīrāgu apslaka ar ūdeni un vēl cep 175*С - līdz gatavs 30 minūtes.Zem dvieļa atdzesē 10-15 minūtes.Galdā pasniedz sagrieztu porcijās ar karstu gaļas buljonu vai ar karstu tēju .Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.
Sastāvdaļas:
Liellopu gaļa 150 g
Cūkgaļa 150 g
Kūpināta krūtiņa 50 g
Sīpols 1/2
Gaļas garšvielas 1/2 tējkarotes
Sāls 1/2 tējkarotes
Milti 400 g
Ūdens 260 ml
Raugs 4 g
Cukurs 1/2 tējkarotes
Eļļa 25 ml
Ola 1
Rīvmaize 3-4 ēdamkarotes