local-stats-pixel

Ļoti garšīgas smalkmaizītes0

Pie izsijātiem miltiem pievieno raugu,cukuru un sāli,samaisa.Pievieno olu,siltu ūdeni maisa līdz mikla paliek viendabīga tad lej olīveļļu un mīca līdz nelips pie rokām.(10-12 minūtes). Mīklu liek stikla traukā pārsedz to ar plēvi,novieto ledusskapī (90 minūtes). Gatavo mīklu sadala porcijās,veido plāceni ieeļļo un ļoti plāni izveltnē to un pārkaisa ar pūdercukuru un sarullē.Izstrādājumu liek uz plāts un saveļ ,,gliemezī,,.Smalkmaizītes atstāj vēlreiz uzrūgt 15-20 minūtēm.Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180*С 15-20 minūtes līdz gatavs.Gatavas smalkmaizītes pārkaisa ar pūdercukuru.Labu apetīti!

Sastāvdaļas:

Milti 500g

Ūdens 300ml

Cukurs 40g

Ola 1

Pūdercukurs

Sāls 5g

Sausais raugs 7g

Olīveļļa 50ml(Extra virgin nerafinētā)

90 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000