local-stats-pixel

Liellopu gaļas sautējums “itāļu gaumē” Visas izmaiņas ir saglabātas.1

Liellopu gaļas sautējums “itāļu gaumē” video recepte.

Burkānus,sīpolus un selerija sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.Dārzeņus ar taukiem sacep 5-8 minūtes uz lēnas uguns.Gaļu sagriež nelielos gabalos,pievieno piparus,sāls,miltus visu samaisa un liek pie dārzenim cep 10-15 minūtes.Tad lej sarkanvīnu un liellopa gaļas buljonu.Uzliek pannai vāku un sautē uz nelielas uguns 60-90 minūtes.Sautē,līdz gaļa mīksta.Labu apetīti!

Sastāvdaļas;

Liellopa gaļa 500g

Burkāni 50g

Selerijas sakne vai kāts 30g

Sīpols 1

Sarkanvīns 100ml

Liellopa gaļas buljons 350ml

Augu eļļa 50 ml

Milti 1 ēdamkarote

Sāls

Pipari



56 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt