Sveiki, spoki! šodien izlēmu pagatavot lavašu vai tortillu īsti nezinu kā viņu nosaukt.:D
Un cerams ,ka paši arī izmēģināsiet, jo garša ir vienkārši ideāla.
Sveiki, spoki! šodien izlēmu pagatavot lavašu vai tortillu īsti nezinu kā viņu nosaukt.:D
Un cerams ,ka paši arī izmēģināsiet, jo garša ir vienkārši ideāla.
Tātad sastāvdaļas-
-Tomāti
-Ledus kāposts
-Salami var arī izmantot vistas fileju , bet tas sanāk dārgāk
-garšvielas
-majonēze
-lavašs
Sagriežam tomātus un salami . Salami apscepam un pievienojam garšvielas. Sory , ka aizmirsu nofočēt kā cepu salami .;D
Uz galda izklajam lavašu
Un apsmērējam tā kārtīgi ar majonēzi.
Liekam gar maliņu ledus kāpostu ,
pēc tam uz ledus kāposta maucam virsu sacepto salami,
un bliežam virsū tomātus.
Un to visu smuki sarullējam.
O, un šeit gala iznākums . Iznāca ļoti gards, un iesaku jebkuram izmēģināt šito recepti.
ja tu pildiijumu izkaartotu pa visu lavashu un sarulleetu visu kopaa, tad uz nakti ledusskapi, iespejams, buutu 100 x garshigak. Es parasti taisu - majoneze + zaljumi + lasis un tad sarulleju un ledusskapii - 2. variants ir ar krabju nujinjam vai garnelem - garshigi - iesaku :)) it sevishkji, kad vinjsh ir pabijis ledusskapi un "ievilcies"
Es iesaku tev ar vistas gaļu taisīt apcept un tad ar salātu lapu un tomātiem, papriku, majonēzi, tas ir ideālākais variants, bet nu var jau arī šādi ! Tortillja vasarā ir pats labākais, kas var būt (izņemot auksto zupu) :D +++