pielej pienu, samaisi, un 3 ēdamkarotes 3 miltu arī
tad muskatriekstus
un sāli
maisimaisi
maisi tikmēr, līdz izveidojas viendabīgs maisījums
sarkanos piparus arī vajag
šitā viņiem vajadzētu izskatīties kad jau ir pusstundu ietusējuši
pierīvē sieru ar savu 3.roku
unn tad jau var likt gaļiņu pašā sākumā
Kur tu tik daudz naudas ņem, lai katru dienu tos produktus sapirktu?
Ja kas jāliek gaļa, plāksnes, bešamel mērce, plāksnes, gaļa, plāksnes utt, nevis bešamela mērce pa tiešo virsū gaļai....
Pēc šitās pašas receptes taisu, plāksnes pirms tam mērcēju siltā ūdenī un izkārtojums cits - manējā vienmēr kaut kā izskatās garšīgāka nekā šī Tavos attēlos!
nesen redzēju raidījumā, ka lazanjas makaronu vietā var izmantot plāno lavašu ( mums pārdodas gandrīz katrā veikalā), garšo ļoti labi, atgādina tos pašus makaronus, jo sastāvdaļas būtībā tās pašas
lavaša plusi makaronu vietā:
*lazanja sanāks vairākas reizes maigāka un mīkstāka, garšīgāka :)
*lavašs ir daudz lētāks nekā lazanjas plāksnes
*ar lavašu nav tā jāņemās kā ar plāksnēm, jo būtībā ja grib mīkstākus makaronus tad viņus iepriekš ir jāmērcē pienā vai nedaudz jāpavāra ( kā kurš dara)
Es taisu Bešamela mērci, iegūstot viendabīgu masu, saleju to trauciņā un tad pievienoju muskatriekstu un sieru. Dikti garšīgi sanāk pat bez jebkādas lazanjas. Tā kā siers izšķīst karstajā mērcē, sanāk patiešām viendabīga masa, nevis kad sieru lazanjā liek atsevišķi.
Nez, es katru dienu nevarētu taisīt. Man parasti ap 3 stundām tas darbs aizņem, liels slinkums tik daudz laika tērēt ik dienu, bet arī fikso tjap ļap negribas taisīt.
sen nav taisīta. It kā jau labāk būtu cept visu atsevišķi, uztaisot katram savu garšu un tad samaisīt kopā. Bet šitas arī izskatās nepārspējami.
Tik par tādu mērci neko nebiju dzirdējis, būs jāpamēģina. parasti tik majonēzi izmantoju un viss xD
nu malacis ka uzņēmies šo sarežģīto procesu
es nezinu kpc, bet pannā tas izskatījās bik labāk nekā uz šķīvja ;DD
nu jā sakārdināji ar ;DD