local-stats-pixel fb-conv-api

Lazanja45

305 12

beidzot pagatavoju Lazanju, par šo gan jūs nevarētu teikt - kurš tad gan ko tādu nemāk pagatavot, katru dienu tādu taisu un ēdu. - Tāpēc iečekojat bildes un ja būs pāri 400+ tad kautkad drīzumā pagatavošu Tiramisu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
305 12 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 45

0/2000

mmmm.....lazanja..!tā man garšo tikpat labi,kā Garfildam !emotion

23 0 atbildēt

Kur tu tik daudz naudas ņem, lai katru dienu tos produktus sapirktu? emotion

12 0 atbildēt

Ja kas jāliek gaļa, plāksnes, bešamel mērce, plāksnes, gaļa, plāksnes utt, nevis bešamela mērce pa tiešo virsū gaļai....

9 2 atbildēt

Sakārdināji...emotion

5 1 atbildēt

Pēc šitās pašas receptes taisu, plāksnes pirms tam mērcēju siltā ūdenī un izkārtojums cits - manējā vienmēr kaut kā izskatās garšīgāka nekā šī Tavos attēlos!

2 0 atbildēt
dea avatarsdea

Tā ir zīme .. Kā reiz domāju, ka vajadzēs pagatavot .. :D

2 0 atbildēt

Hmm... tātad, kādu dienu jāgatavo lazaņja emotion

1 0 atbildēt

laiks doties pie ledusskapja :D

1 0 atbildēt

ja būs pāri 1000000+ tad drīzumā redzēsiet kā pagatavot Chuck Noriss

1 0 atbildēt

nesen redzēju raidījumā, ka lazanjas makaronu vietā var izmantot plāno lavašu ( mums pārdodas gandrīz katrā veikalā), garšo ļoti labi, atgādina tos pašus makaronus, jo sastāvdaļas būtībā tās pašas

 

lavaša plusi makaronu vietā:

 

*lazanja sanāks vairākas reizes maigāka un mīkstāka, garšīgāka :)

 

*lavašs ir daudz lētāks nekā lazanjas plāksnes

 

*ar lavašu nav tā jāņemās kā ar plāksnēm, jo būtībā ja grib mīkstākus makaronus tad viņus iepriekš ir jāmērcē pienā vai nedaudz jāpavāra ( kā kurš dara)

1 0 atbildēt

Es taisu Bešamela mērci, iegūstot viendabīgu masu, saleju to trauciņā un tad pievienoju muskatriekstu un sieru. Dikti garšīgi sanāk pat bez jebkādas lazanjas. Tā kā siers izšķīst karstajā mērcē, sanāk patiešām viendabīga masa, nevis kad sieru lazanjā liek atsevišķi.

Nez, es katru dienu nevarētu taisīt. Man parasti ap 3 stundām tas darbs aizņem, liels slinkums tik daudz laika tērēt ik dienu, bet arī fikso tjap ļap negribas taisīt.

0 0 atbildēt

sen nav taisīta. It kā jau labāk būtu cept visu atsevišķi, uztaisot katram savu garšu un tad samaisīt kopā. Bet šitas arī izskatās nepārspējami.

Tik par tādu mērci neko nebiju dzirdējis, būs jāpamēģina. parasti tik majonēzi izmantoju un viss xD

0 0 atbildēt

neesmu nekad garsojis lazanju bet izskataas mmmmmmm..

0 0 atbildēt

mmm atceros ka man mamma kadreiz taisija lazanju. gardi! emotion

0 0 atbildēt

Kāda stšķirība kādā secibā leik plāksnes? Vaitad maninās garša?

0 0 atbildēt

mmmm.... baigi sagribejas.!! emotion

0 0 atbildēt
Que avatarsQue

mmmmmm garšīgākajs ēdiens pasaulē emotion

0 0 atbildēt

Es taisu daudz vienkāršāku variantu.

0 0 atbildēt

Titulbilde labi izskatās.. emotion

Bet nu..man po*uj, man lazanj...

0 0 atbildēt

nu malacis ka uzņēmies šo sarežģīto procesu emotion 

es nezinu kpc, bet pannā tas izskatījās bik labāk nekā uz šķīvja ;DD

nu jā sakārdināji ar ;DD

0 0 atbildēt