local-stats-pixel

Lazanja manā gaumē.10

86 14

Vakar secināju, ka atkal nevaru izdomāt vakariņas un tā nolēmu taisīt lazanju, lai nebūtu jadomā arī atlikušo nedēļu.

P.S. Jau iepriekš atvainojos par attēlu kvalitāti, jo mans telefons nav no tiem spējīgākajiem un vēl kvēlspuldzes apgaismojumā.

Reklāma
Reklāma
86 14 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

rakstot ir izlaista cepšanas stadija

pie kam labai lazanja vispirms cepinas zem papīra lai siera cepure neapdeg ...

+ plāknes mēdz būt dažādas, ir tādas ko var likt uzreiz ir tādas kas nedaudz jānomērcē verdošā ūdenī ...

+ bešameļa mērce klasiski taisās uz sviesta nevis eļļas, kā arī obligāti tiek likts klāt muskatrieksts

karoč nepilnīga recepte pēc kuras nekas nesanāks - mīnuss

8 2 atbildēt
anh avatarsanh

Nu wtf? salieku plaaksnes, salieku mērci un var ēst uzreiz? saubos kaut kā, kur jacepj vai kas veel cik ilgi jadara hz

1 0 atbildēt

njamiiiiemotion

0 0 atbildēt

NU nav tā lazanja. Ne boloņu, ne bešamelnieku Tu taisīt neproti. Un padomā arī par to, kā Tava "pļecka" izskatās. Katrā ziņā apetīti nerosina... 

2 2 atbildēt

Ko piekasaties tur skaidri un gaiši rakstīts ` Lazanja manā gaumē. `    Tātad tas ir veids ka vins/a taisa to lazanju ;) 

0 0 atbildēt

liekas, ka kaimiņš sagriezts tur

0 0 atbildēt