Vakar secināju, ka atkal nevaru izdomāt vakariņas un tā nolēmu taisīt lazanju, lai nebūtu jadomā arī atlikušo nedēļu.
P.S. Jau iepriekš atvainojos par attēlu kvalitāti, jo mans telefons nav no tiem spējīgākajiem un vēl kvēlspuldzes apgaismojumā.
Vakar secināju, ka atkal nevaru izdomāt vakariņas un tā nolēmu taisīt lazanju, lai nebūtu jadomā arī atlikušo nedēļu.
P.S. Jau iepriekš atvainojos par attēlu kvalitāti, jo mans telefons nav no tiem spējīgākajiem un vēl kvēlspuldzes apgaismojumā.
10 X 20 X 8 cm lazanjai vajadzēs:
*Lazanjas plāksnes, formu, ja vēlas, tad šampinjoni, tomāts un 1/6 tomātu mērces.
Boloņas (gaļas) mērcei vajadzēs:
*Vidējs sīpols, 2 vidēji burkāni, zaļumi, garšvielas, 200g maltās gaļas, 1 tomāts, garšvielas un 1/6 burciņas tomātu mērces. (var izmantot nedaudz ūdens).
Bešameļ mērcei vajadzēs:
*3 ēd. k. eļļas, 2 ēd. k miltu un 0,5l piena.
rakstot ir izlaista cepšanas stadija
pie kam labai lazanja vispirms cepinas zem papīra lai siera cepure neapdeg ...
+ plāknes mēdz būt dažādas, ir tādas ko var likt uzreiz ir tādas kas nedaudz jānomērcē verdošā ūdenī ...
+ bešameļa mērce klasiski taisās uz sviesta nevis eļļas, kā arī obligāti tiek likts klāt muskatrieksts
karoč nepilnīga recepte pēc kuras nekas nesanāks - mīnuss
Nu wtf? salieku plaaksnes, salieku mērci un var ēst uzreiz? saubos kaut kā, kur jacepj vai kas veel cik ilgi jadara hz
NU nav tā lazanja. Ne boloņu, ne bešamelnieku Tu taisīt neproti. Un padomā arī par to, kā Tava "pļecka" izskatās. Katrā ziņā apetīti nerosina...
Ko piekasaties tur skaidri un gaiši rakstīts ` Lazanja manā gaumē. ` Tātad tas ir veids ka vins/a taisa to lazanju ;)