local-stats-pixel

Kvasa recepte! Nu vismaz kaut kas līdzīgs:D25

320 17

Hey! Šodien pievienošu vēl vienu kārtīgu recepti, proti - kvasa.

Brīdinu! Kvasa izstrāde Jums var aizņemt vairāk nekā 10h.

WARNING! Neiesaku 2 dienas pēc kvasa izstrādes to vairs dot bērniem, pusaudžiem kuri ir jaunāki par 18. gadiem! Kapēc? Tapēc ka kvass saturēs stipri reibinošas alkoholiskas vielas! Tāpēc es no šī kvasa izbrūvēšu sencim uz Līgo aluemotion

Reklāma
320 17 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 25

0/2000

un vēl piegāzīsim spirtiņu grādiņiememotion

45 1 atbildēt

Nebiju domajis, ka tik viegli var uztaisit kvasu/alu emotion

19 3 atbildēt

neizskatās diezko garšīgi emotion

13 3 atbildēt

Ar alu ir līdzigi ?

7 1 atbildēt

hmm, manuprāt, simt reiz labāk būtu, ja tiktu normālu rupjmaizi, nevis ķieģelīti, kas tāda baltmaize vien ir.

4 0 atbildēt

Japameģina bus.... Jaliek favoritos....

3 0 atbildēt

Šī patiešām nav pati labāka maize. Jāņem LĀČU MAIZE, jaizkaltē un jalej virsū ūdens uz 24 h, pēc tam nokās, ieber cukuru, raugu un turi cik ilgi gribi. Jo ilgāk turēsi jo alīgāks sanāks :D

3 0 atbildēt

eju taisīt aliņuemotion

3 0 atbildēt

vairums noteikti te gribētu redzēt alus recepti emotion

1 0 atbildēt

nice.

būs japaprovē uz līgo ;D 

emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

vienreiz meiģinaju kauko līdzīgu un iznāca mazliet aliņš!!emotion

0 0 atbildēt
Un kādu raugu? Kapēc cukuru, nevis iesala ekstraktu?
0 0 atbildēt

 ew labs sanak 

0 0 atbildēt

Paldies noderēs. a cik ilgi viņš pudelēs jātur?

0 0 atbildēt

 tas ir parastais raugs vai kaut kāds spec, jo veikalos pa 80 sant bija raugs kvasam?

0 0 atbildēt