3. kārta tumšā - atkal ar brūno krēmu
Augšā pēdējā - biskvīta kārta. Labi, ja ir kāds taisnstūra formas dēlītis. To jānoliek virsū un ar asu nazi jānogriež līdzenas malas.
Pēdējais laiks kūku novietot uz stingras pamatnes. Noziežu ar gaišo krēmu virsmu, var konditorejas maisiņa palīdzību veidoju apmali, vidus dalījuma līnijas un ar to pašu krēmu pielīmēju cepumus. Vēl ar brūno krēmu aizpildu spraugas starp cepumiem un uzlieku vēl kādu krikumu, lai izmantotu visu sagatavoto krēmu. Tagad nolieku istabā uz galda un uz nakti atveru logu, jo laika ziņās sola +11 grādus.
Želatīnu uzbriedināju ar vārīto ūdeni, pievienoju cukuru un citrona sulu. Žēlatīna bļodiņu turu uz tējkannas vāka vietā, kamēr želantīns izkusis, tad atdzesēju. Izkārtoju ogasun augļus kā protu un parleju ar želatīnu
Paturu vēsumā kamēr želatīns sastingst.
Vēl saputoju 150 gr saldo krējumu ar vanilincukuru un cukuru. Ar drebošu roku vēl daži līkumi ar putukrējumu.Deviņas olas izkūkotas un ballīte var sākties.
Super! Kaut ko tādu ir jāmāk radīt. Šis ir noteikti baudāms garšas kārpiņām, bet acīm divtik. Izskatās brīnišķīgi, garšo tāpat un galvenais, lai mazdēlam prieks! +4
Mazdēlam 22 palika...