Autora bilde
Mīkla
Autora bilde
Izrullē starp cepamajiem papīriem, jo ir mazliet lipīga.
Mīkla
Izrullē starp cepamajiem papīriem, jo ir mazliet lipīga.
Izgriež lielākus nekā deserta trauciņš rimbuļus un cep 160 grādos, kamēr brūni.
Otru pusi arī jāapcep, ja slikta krāsns.
Sablenderē ogas ar cukuru un lej caur sietu, lai sēklas paliktu sietā.
Izņem šantiljas(vai kaut kā tā) krēmu no ledusskapja un uzputo.
Lej ogu mērci trauciņā, ļoti maz 20ml un tad uzputoto krēmu. Liek maximas jumtu, uz kura avenes un zemenes. Dekorē ar piparmētru.
Gatavs!
Recepte ir laba un oriģināla, nevar nepiekrist, bet nosaukums gan man šķiet diezgan neveiksmīgs.
Nosaukuma dēļ lieku Tev mīnusu un nezinu vai vispār kādam Tavam rakstam no manis būs +. Stulbi ko tādu likt.