Murr. Atkal es ar ēdienu. Sanāca baigi garšīgi, bet pieļauju, ka ne visiem patiks.
Man bija:
600g vistas fileja
1 vidējs sīpols
1 ķiplokgalviņa
200g saldā krējuma
tomātu mērce
garšvielas: čili, kanēlis, kurkuma, karijs, sāls, pipari
Murr. Atkal es ar ēdienu. Sanāca baigi garšīgi, bet pieļauju, ka ne visiem patiks.
Man bija:
600g vistas fileja
1 vidējs sīpols
1 ķiplokgalviņa
200g saldā krējuma
tomātu mērce
garšvielas: čili, kanēlis, kurkuma, karijs, sāls, pipari
Vistu sagriež palielos gabalos un apcep kopā ar 1/2 tējk. čili un 1 tējk. kariju.
Tad apcep sagrieztu sīpolu ar ķiplokiem, sāli, pipariem, 1 tējk. kurkumas, diviem naža galiem kanēļa (varbūt var likt pat 4 naža galus, bet man bija bail no stipras garšas).
Pievieno tomātu mērci (man pielikās kāda pus burciņa) un lai saburbuļo.
Tad pievieno ~200ml ūdens un saldo krējumu. Pasutina 3 minūtes.
Kad viss kārtīgi izmaisījies un saplūdis - pievieno vistiņu un sautē 10 - 15 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem.
Garša bija feina, saldskāba ar patīkami interesantu smaržu. Ja jānosauc valsts, tad manās smadzenēs garšo pēc Taizemes vai Indijas, bet tas tā, tikai manuprāt. Neesmu experc.
Lai labi garšo!
4. Es padomāju, Kaķūns visu mērcīti jau izsūcis pirms paspējusi visu pagatavot , bet izrādās, ka nē tikai krējums rada ilūziju.
Looks so good.
Jautājums - ja tomātu mērces vietā liktu pastu nevarētu sanākt vēl garšīgāk?