Sveiki,par cik šodien nebija ko darīt,tapēc izlēmu izveidot pamācību kā uztaisīt kraukšķīgās cūkādiņas,veikalā ir iespējams nopirkt tādas pašas paciņu(100gr aptuveni) par kautkādiem 50sant,tirgū kilogramu nopirku par 30 sant.
Tātad nepieciešamais :
1 bļodiņa
Cūku ādas(daudzums pēc izvēles)P.S-gardāk būs ja vairāk būs speķis klāt.
1 nazis ar ko griezt ādas
panna ādiņu cepšanai
dēlītis kur griezt ādiņas
garšvielas pēc izvēles(pats sajaucu piparus ar sāli 1/2 uz 1/2)
Kraukšķīgas cūkādiņas.6
145
0
Lūk izvēlējos divus normāla izmēra gabaliņus.
Sagriezu ādiņas gabalos lai platums būtu 3-4,5cm,jo garāk jo lielāka iespēja,ka ādiņas cepjoties izveidos apļa formu.
Reklāma
Šeit redzams,kā sagriezu jo plānak jo krauksķīgāk.P.S-aptuveni 3mm biezas ir ideāli.
Liekam sildīties pannu.
Kad panna silta,beram iekšā sagrieztās ādiņas.
Reklāma
Uzliekam vāku.
Kad ādiņas ir uz pannas "uguni nogriežam" aptuveni šādi 1/4 ja skatās no vismazākās liesmas.
Apmaisam
Reklāma
Viena no svarīgākajām lietām-tauku noliešana,nolejam bļodiņā liekos taukus.
lūk gatavas cūkādiņas.