Vienkārša recepte. Taisīju pirmo reizi un pat sanāca.
Vajadzēs:
vistas fileja
sīpols
eļļa
tomātu mērce
sojas mērce
medus
kartupeļu ciete
Vienkārša recepte. Taisīju pirmo reizi un pat sanāca.
Vajadzēs:
vistas fileja
sīpols
eļļa
tomātu mērce
sojas mērce
medus
kartupeļu ciete
Sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos. Jo mazāki gabali, jo ātrāk izcepsies.
Kad fileja sagriezta, saliek visu bļodā un aplej ar sojas mērci.
Uzber kartupeļu cieti.
Samaisa.
Kamēr gaļa uzsūc visu, ko var uzsūkt, sagriežam sīpolu. Var griezt palielos gabalos.
Pannā ielej 2-3 cm eļļas, uzkarsē.
Uz kādas virsmas izklāj papīra dvieļus, lai varētu notecināt gaļu.
Kad eļļa sakarsusi, pa vienai saliek vistas gabaliņus, lai cepas.
Te jau sapratu, ka var likt arī vairāk (pa vienai, lai nesalīp).
Cepas. Cep, kamēr parādās brūnumiņš.