Liekam kādā mazākā cepešpannas, un aplej ar uzlējumu. Ribas liek tā, lai tagad tauciņi būtu uz augšu un smuki apbrūninātos. Liek cepenē 180 grādos 10-15min.
ļoooti gardi!
Liekam kādā mazākā cepešpannas, un aplej ar uzlējumu. Ribas liek tā, lai tagad tauciņi būtu uz augšu un smuki apbrūninātos. Liek cepenē 180 grādos 10-15min.
ļoooti gardi!
manā izpildījumā būtu- sadegušas ribiņas, nelietojama krāsns un 3. pakāpes apdegumi
sliktaakais ir tas, ka tev receptes un pasniegshanas veids ir labaaks par dazhu labu un tev ir 10x mazaak plusu...
tieko iesak skatities hso makslas darbus arti erti Garshigi ta nosiekalojies sez pie ekrana. :D,
Izskatās gana labi. Jāuztaisa dienās būs ribiņas arī. Es šadi taisu
http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/116708-cukgalas-ribinas-citronu-marinade/
Vismaz tev ir normāla virtuve atšķirībā no Spokupavara, kurš nevar atļauties tādu, jo visu naudu tērē savu neveselīgo mēslu pagatavošanai, un gatavo uz kkāda galdiņa ar gumijas galdautu nevis normālas virtuves iekārtas virsmas. :)