Turpinot svētku ēdienu recepšu sēriju, parādīšu kā pagatavot superīgas, krāsnī ceptas sivēna ribiņas.
1kg sivēna ribiņas
Puse ķiploka
Gaišā sojas mērce
Medus
Olīveļļa
Speciālais garšvielu maisījums gaļai
Sāls
Turpinot svētku ēdienu recepšu sēriju, parādīšu kā pagatavot superīgas, krāsnī ceptas sivēna ribiņas.
1kg sivēna ribiņas
Puse ķiploka
Gaišā sojas mērce
Medus
Olīveļļa
Speciālais garšvielu maisījums gaļai
Sāls
Ribiņu taukumu smuki "iesvītro" ar nazi
Atsevišķā traukā iejauc marinādi- 3 ēd.k. olīveļļas, ķiploks puse, garšvielu maisījums, tējkarote sāls.
Gaļu ierīvē ar marinādi un ietin pārtikas plēvē, nu, vismaz 4-5h, labāk uz nakti
Liek uz cepešpannas...
Cepeni uz 220 grādiem un 10min apcep
Tad pielej glāzi ūdens...
Nosedz ar folliju un 1:20h cepenē uz 170 grādiem
Pa to laiku, gatavo uzlējumu, medus, soja, olīveļļa. Ja medus ir sacietējis, tad uzlējumu var pakarsēt uz neilgu brīdi uz plīts
Kad gaļa cepenē gatavo, noliekam to 10 min, lai atpūšas, tad tikai var sākt griezt! Griež pa ribiņām
manā izpildījumā būtu- sadegušas ribiņas, nelietojama krāsns un 3. pakāpes apdegumi
sliktaakais ir tas, ka tev receptes un pasniegshanas veids ir labaaks par dazhu labu un tev ir 10x mazaak plusu...
tieko iesak skatities hso makslas darbus arti erti Garshigi ta nosiekalojies sez pie ekrana. :D,
Izskatās gana labi. Jāuztaisa dienās būs ribiņas arī. Es šadi taisu
http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/116708-cukgalas-ribinas-citronu-marinade/
Vismaz tev ir normāla virtuve atšķirībā no Spokupavara, kurš nevar atļauties tādu, jo visu naudu tērē savu neveselīgo mēslu pagatavošanai, un gatavo uz kkāda galdiņa ar gumijas galdautu nevis normālas virtuves iekārtas virsmas. :)