ātri, vienkārši un nereāli garšīgi. ^^
Iesaku pagatavot katram! :) [ kam nav alerģija pret krabju nūjiņām]
MAN NAV PAĢIRAS! KRABIM GAN IR! ĀGH...
ātri, vienkārši un nereāli garšīgi. ^^
Iesaku pagatavot katram! :) [ kam nav alerģija pret krabju nūjiņām]
MAN NAV PAĢIRAS! KRABIM GAN IR! ĀGH...
visvajadzīgais katram taču ir mājās. ^^
alus
milti
krabju nūjiņas
1 ola
+ eļļa, sāls
Jaucam mīklu. Pievienojam:
1 glāzi miltus
1/2 glāzi alus
1/2 tējk. sāls
1 ēdk. eļļu
olas dzeltenumu.
Olas baltumu sašūmē putās.
Tad liek klāt pārējo sajauktajai mīklai.
sagrieztas krabju nūjiņas, saputoto olas baltumu.
visu sajauc..
.. un cep.
Tadāāām.. pankūciņām ir jābūt viegli brūnām, ja ceps ilgāk - sadegs.
Ēdu ar siera šampinjonu mērci!
ja ir normālas paģiras tad drīzāk no tā ir lielāka iespēja savemties, nekā atkopties.
Es uz pohām , laikam būtu tikai spējīgs to aliņu attaisīt , nevis vēl kko gatavot
Nu tad tā - krabju nūjiņas gan man mājās nav nekad. Tiklīdz tiek nopirktas, tiek apēstas :D
Un, lai piedod autors, ir daudz labāka recepte krabju nūjiņām alus mīklā, kas izskatās skaistāk. Vienkārši sakot ideja ir sekojoša - uztaisa biezu pankūku mīklu, tikai piena vietā lej garšīgu alu, un neliek cukuru, krabju nūjiņas pāgriež uz pusēm, mērcē alus mīklā, un fritē karstā eļļā. Vienkārši ņamma. Un ja mīkla paliek pāri - var provēt pagatavot vēl sīpolu gredzenus.