local-stats-pixel

Kotletes1

47 1

Izrādās, kotletes tāpat kā vairums citu kulinārijas šedevru pie mums atceļojušas no Francijas. Sacepts iegarens liellopa gaļas gabals ar kauliņu, ko francūži sauc par "cotelette, ir mums pazīstamās kotletes priekštecis, un tulkojumā nozīmē "ribiņa".

Mana recpete : Nosaukuma nav. 1/2 nelielas kāpostgalvas, 0,5 kg jauktās maltās gaļas, 1/2 baltmaizes, 2 vidēji sīpoli, 1 ķiploka galviņa, 1 ola, sāls, pipari pēc garšas.
Kāpostu sarīvē uz biešu rīves, malto gaļu samaļ kopā ar baltmaizi, sīpoliem un ķiplokiem. sajauc kāpostus ar samalto masu un pievieno olu un garšvielas. Cep kā parastās kotletes.

Citas receptes : Gaļas un auzu pārslu kotletes
150 g auzu pārslu, 300 g liellopa gaļas, 100 g speķa, 1 ola, skābs krējums, buljons, sāls, sīpoli, taukvielas cepšanai.
Samaltai gaļai piejauc biezi savārītu auzu pārslu biezputru, olu un pārējās sastāvdaļas. Sīpolus un speķi pirms tam sagriež kubiņos un apcep. Labi sajauc masu un veido nelielas, apaļas kotletītes un apcep no abām pusēm. Pasniedz ar sautētām saknēm.

Reklāma
47 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

emotion  Tūlīt manā virtuvē būs klusi zaglīgi soļi un iedegsies gaismiņa leduskapī un es tur klusām om ņom ņom ņom  emotion 

emotion 

1 0 atbildēt