local-stats-pixel

Koju zupa!!!96

619 3

Šis nebus kartejais raksts par to ka pagatavot glaunu edienu! Šis raksts bus par to ka leti un atri pagatavot zupu.

Pats ilgu laiku kojas partiku no makaroniem un risiem lidz mani izglaba KangMinJi un 311istabinja

Vinjas iemacija ka pagatavot sho leto zupu, kuras izmaksas uz katlu sanak ap 50 santimu un paest var veselu dienu (ar paeshanu es domaju tris rezies diena piebazt māgu un ik palaikam pa biskitim paest)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
619 3 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 96

0/2000

Nu nez nez. Vīrietim vismaz kādu gaļu vajag obligāti. No šitādas zupiņas ātri kedas pret sauli atmest var.

78 7 atbildēt

Kad pats vilku savu nožēlojamo eksistenci kojās - parasti apgāju meiteņu istabiņas un ar žēlīgo skatu dabūju paiku, kas viņām ir pietiekamā daudzumā un vienas apgaitas rezultātā 4 kg kartupeļu, 6 sīpoli, 10 burkāni, sazinkādas desas izstrādājums 200 gr, 4 roltona paciņas, 3 olas un makaroni, sabērti vienā tīkliņā.

Rezultātā ar tādu daudzumu varēja nodzīvot nedēļu, bet bij arī tādas, kas pabaroja arī ar savu pārtiku, ja pats viņām taisīji vakariņas. Man pārtikas problēma 2 gadu garumā bij atrisināta...

54 3 atbildēt

labi dzīvojam! pareizi ir nauda aliņam jākrāj!

35 0 atbildēt

Prusakus nevajag sist, bet vārīt. Papildus enerģētiskā vērtība zupai klāt būs. :D

33 0 atbildēt

Izskatās garšīgi, vismaz par roltoniem labāk ir ;D

19 0 atbildēt

kādu ādiņu ar vajadzēja, lai ir kur piesiet dūšu, kā sacīt jāsaka :D

16 1 atbildēt

Zupu labās garšas noteikums Nr.1 ir tāds - apcep burkānus! Tev te sīpolu sortimentā neredzēju, bet galēji spiedīgos apstākļos vienu sīpolu vari nozagt veikalā, iebāžot to kabatā. Jebkura zupa garšo daaaaudz labāk, ja pirms vārīšanas nedaudz apcep sīpolu un burkānu.

Zupu labās garšas noteikums Nr.2 savukārt ir šāds - pētersīlis ir atslēga! Tie ir visai dārgi (tirgū lētāk), bet tas dotu kudi labāku garšu nekā tā sausā zupa, ko Tu tur močīji klāt (tajās vispār ir tikai sāls sāls sāls + E E E). Pētersīļu buntīte maksā aptuveni tikpat, cik tas sintētiskais sūds.

Nu vispār neveselīgas meitenes Tev šito ieteikušas. Tiešām bēdīgs zupas darināšanas līmenis. Jei bogu, par to naudu, kas izmesta kubiņos hujubiņos turpmāk pērc sīpolus un pētersīli. Būs veselīgāk un garšīgāk, un zupas daudzumu tas neietekmēs.  

12 0 atbildēt

Kas tās par buržuāzistiskām izvirtībām? Tik daudz visu ko likt zupā... Trakums.

20 8 atbildēt

atbildot uz spaare komentāru " Nez, kad es dzīvoju kojās, taisī... " pagaršo sito zupu, nekadi ne pārpalikumi tiešam ļoti garšīga un var est gan bada gan pārticības laikos :)

10 0 atbildēt

jā jā! salauzie makaroni bieži izglāba zupu :D

7 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " JEBACĪT, PALDIES DIEVAM KA PASAULĒ... "

:D  

6 0 atbildēt

Tā jau ir čurajama zupa... Tik paēd un čurā :D  Kojas :D

8 2 atbildēt

emotion Kādas spalvainas rokas emotion emotion

10 5 atbildēt

patīk sitādi raksti turklat pats tadu taisu jau kopš15gadiem un viņa man reali garšo tikai makaroni citi

6 1 atbildēt

Prieks ka cilvēki taisa arī šitādus raxtus nevis blāblāblāblā=54 jūs gan jau sapratāt. :D

definitely  +++

7 2 atbildēt

Izskatās labi, pieliec vēl klāt kausēto sieru, tad vispār būs ņamma..  

5 1 atbildēt

Man laikam laiks doties ēst- šī zupa sakārdināja.

3 0 atbildēt

ēst sagribējās.

3 0 atbildēt

Laba koju klasika :D Bet īstenībā baigi labi ir nopirkt klāt kaut kādas lētās vistu muguriņas vai citus plikus kauliņus uz kādiem 40 sant. Buljons sanāk sātīgāks, vistu muguriņas var pagrauzt bišķi. :)

2 0 atbildēt

Labais, noteikti pamēģināšu, tad varbūt beidzot izdosies nopirkt arī kādu aliņu, kurš nav akcijas prece :)

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »