No rīsa var pagatavot vienkāršu pīrāgu, pamatojoties uz sastāvdaļām, kas atrodamas katrā virtuvē. Un tā galvenais akcents ir maiga, piena mērce.
Источник: https://novate.ru/blogs/211121/61316/
No rīsa var pagatavot vienkāršu pīrāgu, pamatojoties uz sastāvdaļām, kas atrodamas katrā virtuvē. Un tā galvenais akcents ir maiga, piena mērce.
Источник: https://novate.ru/blogs/211121/61316/
Sastāvdaļas:
• Siers - 305 g;
• Olas - 3 gab;
• Maltā gaļa - 305 g;
• Milti - glāze
• Kefīrs - glāze;
• Rīsi - glāze
• Sēnes - 205 g;
• Sīpoli - 1 gab.;
• Pupiņas - 205 g;
• Cepamais pulveris - 1 tējk;
• Sāls.
Pagatavošanas veids:
• Formā uzklāt pergamentu;
• Sēnes noskalo, notīra;
• Sadrupina ar plakaniem gabaliņiem;
• Sarīvē sieru;
• Apkaisa tās ar sēnēm;
• Vāra rīsus līdz pusgatavībai;
• Noņem sīpolam mizu;
• Karbonāde;
• Cep eļļā dažas minūtes, līdz mīksts;
• Pilda malto gaļu;
• Apcep pāris minūtes;
• Lej veidnē;
• Noskalo pupiņas;
• Bļodā sakuļ olas;
• Pārlej ar kefīru;
• Pārkaisa ar sāli un pipariem;
• Samaisa;
•ieberiet miltus un cepamo pulveri;
• Sacepumu pārlej ar mērci;
• Cept stundu 180 grādos.
Būtu pacenties vismaz normāli iztulkot, nevis Google! Kas ir stikls un karbonāde utt.? Fui!
Raksta autors nekad nav gatavojis to-kaut ko un nesaprot kā to gatavo. Ko nesaproti pats, neizstāstīsi citiem. Es arī nesapratu.