Joprojām uzskatu,ka spokupavārs ir mīzējs un no viņa pavārs, tāds pats,kā no manis akrobāts... -diezgan sūdīgs :D :D
Iemetīšu pāris savus ēdienus,kurus gatavoju es, savai meičai un sev...
Joprojām uzskatu,ka spokupavārs ir mīzējs un no viņa pavārs, tāds pats,kā no manis akrobāts... -diezgan sūdīgs :D :D
Iemetīšu pāris savus ēdienus,kurus gatavoju es, savai meičai un sev...
Le spagetti ar vistas mērci...
Receptīte:
1. novāram spagetti,vārot pievienojam pilienu eļļas, lai nesalīp, var piekaisīt sāli - es to nedaru,jo man garšo, kā garšo spagetti.
2. apcepam vistu, nedaudz (lai paliek sulīga), nepārcep. Paņemam biezāko gabaliņu,pārgriežam - iekšā sarkans, nedaudz pacepjam (sekundes 30 ) un visu ņemam nost! JĒLU VISTU NEĒDAM - VAR SAINDĒTIES!!!
3. vistiņai cepjoties, pievienojam krējumu, čili, papriku (kaltētu), un citas garšvielas, baziliku,melnos piparus.
Tas arī viss :D
Pildīta vistas fileja ar sieru ,met french fries
1. Vistas fileju sagriežam plānāk, un rulējam, vidū ieliekam sieru, apviļājam pildīto, jēlo fileju sakultās olās un milos. Pie sakultajām olām - garšvielas - viss,kas garšo :) , neko crazy.
2. Frī kartupeļi.. sagriežam kartupeļus, iemetam eļļā - MUAHAHAHAHAHAH ,burn baby,BUUUURN
Šī bija nenormāla ņamma...
ķīniešu noodeles ar vistu.
Vajag wok pannu, vai katliņu.. Lielu temperatūru..
1. Iemetam cepamobjektā, smalki sagrieztu vistiņu (aptuveni 1/7 no neeriģējoša nēģera locekļa galviņas izmērā).
2. Nedaudz pšc,pšc, tad uzlejam sojas mērci (nedaudz) ,aptuveni divas ēdamkarotes.
3. Iemetam klāt dārzeņus - brokoļus, burkānus, šampinjonus,cukini, nu, dārzeņus... (gurķus,nē... ). dārzeņiem NAV jābūt vārītiem.
4. uztaisam pšc,pšc, Tagad nāk fun part,iemesls,kāpēc vajag lielu cepamobjektu. Ieliek klāt nūdeles,kuras pirms tam aplietas ar verdošu ūdeni,stāvējušas divas min. Liekam nūdeles pannā, bez ŪDENS!!! Tagad samaisam visu kopā.. beram virsū, ķiploku pulveri (slinkajiem), smalcinātu ķiploku (pavāriem), paprikas pulveri vai kaltētu papriku, oregano ,baziliku, čili. TIKAI NE SĀLI!!!!!! Sojas mērce dod vajadzīgo sāļumu. Viena šķīvja pagatavoša aptuveni 3 - 6 min.
Mmm.... KFC ... nu, man tāpat kā daudziem garšo kfc, līdz ar to, protams,ka es atveidoju viņu receptes... tikai man sanāk garšīgāk.. :)
1. Vistas stilbiņus un spārniņus.... apviļājam olā ar garšvielām, tad miltos ar garšvielām, olā ar garšvielām un vēlreiz miltos ar garšvielām. Un liekam eļā vārīties... thats it... tik vienkārši :D
Garšvielas: čilli - daudz, ja grib asu, ķipok pulveris,vai ķiploks, paprikas pulveris,vai kaltēta paprika, melnie pipari, nedaudz sāls, tie oranžie pipari (aizmirsu :( nosaukumu, tas no avārijas). un var pievienot,vēl, kas garšo, es,protams, iesaku olai pievienot baziliku un oregano... bet,nu,tikai ne pa daudz,lai nenojauc garšu :)
Rīsi. ir kā jau vārīti rīsi..
saldskābā mērce:
Saspiežam, pavāram tomātus (vai paņemam spilva tomātu mērci) :D :D ... liekam uz pannas, piemočījam klāt ananāsu, nedaudz čilli, nedaudz cukuru,citronu ja nav bail riskēt,var nedaudz ūdeni,lai šķidrāks un viss.. :) garšīgs omnomnom.
omlete... kā jau omlete
Taka man gribejas est ..un majas vis vajadzigias keros klaat pirmajam edienam :D :D
kas ir "burn baby, burn" un "piparu avārija"?? :D pusi no tām receptēm nevar saprast :D:D
malacis.. esi sācis ar pašu svarīgāko posmu gatavošanā - atradis mammas atstātās pusdienas
Kāpēc visās bildēs portiks fonā?
1 Tev ir tikai viena istaba kur notiek viss (Guļ,ēd,mazgājās,atpūšās,ķēzās)
2 Tu esi viens no tiem kas nešķirās no PC ēd pie un uz viņa!!
no offence bet tev nav 12 gadi un tu neesi twitteri lai fotogrāfētu ko tu tūlīt ēdīsi vai ēd un mestu iekšā.