Kad Latvijā atnākusi atvasara, dārzā svaigumu gana - dažādosim savas ēdienreizes ar dabas veltēm.
Lai nomainītu apnicīgās sviestmaizes, kādu rītu vari izcept ātras un gardas pankūkas ar saulainas rudens dienas akcentu.
Kad Latvijā atnākusi atvasara, dārzā svaigumu gana - dažādosim savas ēdienreizes ar dabas veltēm.
Lai nomainītu apnicīgās sviestmaizes, kādu rītu vari izcept ātras un gardas pankūkas ar saulainas rudens dienas akcentu.
Cepsim pankūkas no rupja maluma kviešu miltiem
Kādu rudens aveņu sauju jau var salasīt.
Āboli krīt pakšķēdami, atliek tikai salasīt.
Vakar kūlu sviestu, pāri palika paniņas. Tās izlietošu pankūkās. Var paniņu vietā lietot rūgušpienu, kefīru, jogurtu. Pankūku mīklai izmantoju vienu olu, glāzi miltu, glāzi paniņu. Vēl pievienoju svaigu, sasmalcinātu ābolu, šķipsniņu sāls, tējkaroti cukura un nažagalu sodas.
Cepu pankūkas eļļā no abām pusēm.
Kraukšķīgās pankūciņas ar ābolu piedevu. Klāt skābais krējums ar svaigām avenēm, viss nedaudz pārkaisīts ar cukuru. Skaisti un gardi, ja neslinko!
Neaizmirsti par ābolmaizēm un kādu picu ar dārza zaļumiem. .