Pašiverējot pa dažādām receptēm radās ideja kaut ko samontēt no mājās atrodamajām, ikdienišķajām lietām.
5-6 vidēji kartupeļi
cūkgaļiņa
puravs
siers
garšvielas
Pašiverējot pa dažādām receptēm radās ideja kaut ko samontēt no mājās atrodamajām, ikdienišķajām lietām.
5-6 vidēji kartupeļi
cūkgaļiņa
puravs
siers
garšvielas
Kartupeļus nomizo, sagriež daiviņās un samočī kopā ar 2 ēd.k. eļļas un garšvielām. Izmantoju kaltētu baziliku, kariju, kaltētus pētersīļus un persilādi. Tā kā persilādē jau ir mazliet sāls, tad papildus to nepievienoju.
Cūciņu sagriež un sūta uz randiņu ar pipariem un sāli.
Kārto visu uz pannas.
Sarīvē sieru un jauc kopā ar sagrieztu puravu.
Skatos kā viss izcepies.
Nespēju izvēlēties vienu no bildēm, sorry :D
Kad maltīte izcepusies, uzberu virsū siera-puravu miksli un atstāju izslēgtā cepeškrāsnī uz 5 minūtēm.
Kārto gatavo ņammu uz šķīvja un pievieno salātus. Man šoreiz parastie gurķi ar tomātu un krējumu.
Raksts veltīts Misteram Tomātam, kurš gatavošanas laikā cieta negadījumā. RIP
Man vienmēr bail tādas kartupeļu daivas cept, jo liekas, ka nekad līdz galam neizcepsies un būs cietas.
Bet +++
Es to šķīvi vel beigās nolaizītu, ņamma. Kā vienmēr tukšā dūšā sanāk skatīties.