Labrīt melnajā piektdienā!
Sparīgi rakādamies pa sienas skapi, eZZiiC izraka mērci, par kuru zibšņainajā dienu skrejā bija aPsolūti aizmirsis. Ups! Smadzeņpodā ieskanējās pazīstamā melodija...
Labrīt melnajā piektdienā!
Sparīgi rakādamies pa sienas skapi, eZZiiC izraka mērci, par kuru zibšņainajā dienu skrejā bija aPsolūti aizmirsis. Ups! Smadzeņpodā ieskanējās pazīstamā melodija...
Lieta tāda, ka leCskapī mētājās gan gaļa, gan viss pārējais, ieskaitot tos taukus... Nu un tādējādi mērces uzrašanās ieskandināja visu gatavošanas ideju.
Sīpolēni un gaļas gabaliņi jau makten apcepušies.
Laiks burkānēniem.
Un re ku eZZiiC atradums, kā reiz laikā.
Pa to sprīdi katliņā jau virst zaļumi ar laurlapu un piparēniem. Atliek vien pievienot pannas saturu, uzlikt vāku un iet pasērfot pa internātu
Un tā, a-ļa gulašs iesaiņots līdzņemšanai. Paralēli eZZiiC uzlēja griķēniem karstu vandenu un, ietītus dvielī, atstāja nobriest.
Oppā! Pusdienlaiks klāt, ēdiens servēts! Lai gardi!
Gardi, līdzīgi taisu, bet pie gurķēniem pamēģini kādu nierīti, tas tā iedvesmai.