Hei!
Jau Helovīns ir tālu projām devies,
Tā vietā Mārtiņgailis cēli nāk.
Bet lai nu noskumis te nebūtu neviens,
Jau daži palikušie ķirbji deju sāk.
Hei!
Jau Helovīns ir tālu projām devies,
Tā vietā Mārtiņgailis cēli nāk.
Bet lai nu noskumis te nebūtu neviens,
Jau daži palikušie ķirbji deju sāk.
Jā, tā nu sanāca, ka kollegas iedāvinātais ķirbēns visus saaicināja uz kopīgu deju.
Cmukais dzeltenītis sarīvējās, maltai gaļai pievienojās puse. Vēl klāt pieleca auzu pārslas, zaļumi, siers un palaidnis ķiplocēns, kurš nez kur apkārt bizenēja, kad bija jāsāk dejot...
Re ku masa gatava un klusi paliek maliņā uzbriest, kamēr eZZiiC gatavo spilventiņu
Uz pannas vispirms sutinājās sīpolēni, tad pievienojās dzeltenais brīnums. Klāt pienāca arī brašais tomātēns. Krāsu sprādziens! Mazliet nācās pievienot arī eko buljonīti.
Tad eZZiiC atkal rullēja. Un izrullēja tādus cmukiņus teftelēnus.
Teftelēni uzsēdās uz mīkstā spilventiņa un maigi sautējās 10 minūtītes, pēc kam labsajūtā apgriezās uz otriem sāniem.
Oh, viss gatavs! Smarža nereāla, siekala tek...
Kartina maslom - maigie ķirbīšu teftelīši maigajā piedevā, izrotāti ar zaļumiem, gurķīšiem un redīsiņiem - kas gan var pārspēt šo!
Ar savām produktu kombinacijām pat manu ikdienas ēdienkarti esi izmainijis! (labā nozīmē)
Svarīgi jau kāds tev tas ķirbis, man visi ir priekš desertiem, vienreiz taisīju, ko ar sīpoliem nu briesmīgi bija, tik mājās ķirbja kūkas, pudiņus un pankūkas varam ieiest savādāk nu nepatīk tas ķirbis !