5. Ar otiņu uzklāj pienu uz mīklas malas un, sākot no ārējās malas, sāk izvietot zvaigznes uz riņķi, nosedzot ogas. Zvaigznēm uzklāj pienu. Pīrāga virsai uzber mazliet cukura.
5. Krāsni sakarsē līdz 220 C grādiem. Ja krāsns jau iepriekš nav ieslēgta, kamēr tā iesilst, pīrāgu vēlams ievietot ledusskapī. Pīrāgu liek cepties vispirms aptuveni 20-30 minūtes. Tad izņemt pārbaudīt: ja pīrāga ārmalas kļūst pārlieku brūnas, tās nepieciešams apsegt ar folijas gabaliņiem (ja vien šim mērķim nav iegādāta īpaša pīrāga malu uzparikte). Turpina cept vēl 15-20 minūtes, lai visa virspuse kļūtu zeltaini brūna un ogu sulas sāktu burbuļot.
Pirms pasniegšanas atdzesē, pasniegt var ar plombīra saldējumu un izrotāt ar kādu svaigu kazeni.