Pievieno rakstu! Seko Draugiem Seko Facebook Seko Twitter
 
0
53

Lācīša versija par ''Dakos''

🤔 Šī laikam būs viena no pasaulē vienkāršākajām receptēm, bet reizē, iespējams arī viena no garšīgākajām!

Ideāli piemērota kā našķis pie iemīļotā seriāla, vai piemēram, romantisku vakariņu starteris ar glazi sarkanvīna. Katram jau tās baudīšanas vietas un velmes atšķiras, bet mēs varam apgalvot ka šī uzkoda garšos pat tiem gudriniekiem, kas apgalvo ka kazas siers ir riebīgs. 👻

📝 Kas Tev būs vajadzīgs?

🥖 Čabata (vēlams laba)

🔮Santa Maria Vidusjūras garšvielu maisījums

🍅Tomāti (vēlams tādi tiešām ar tomātu garšu)

🧀Fetas siers (droši ņemam veikala brendu)

👉🏻 Ņemam čabatu (mēs izvēlamies tās no Rimi) un sagriežam nosacīti plānās šķēlēs. Šķēles izklājam uz cepampapīra cepeškrāsnī un mazliet aplejam ar kādu labu olīveļļu un kādas 10min pacepjam 180-200 grādos (īstenībā šis ir solis, ko mēs ievērojam tikai tad kad laika ir vairāk, bet noteikti iesakām šo soli neizlaist)

✂️ Kamēr maizītes sildās, sagriežam tomātu mazos kubiņos.

Kad maizītes ir pacepušās, mēs to saucam par maizes restartu, ņemam tās ārā un ar karoti vai dakšīnu krāmējam virsū tomātu kubiņus un teiksim tā, mazliet iespaidam, izsmērējam. Svarīgi arī ir ar tomātiem diži neaizrauties, tā mazliet, ar mēru. Tomātus nokaisām ar Vidusjūras garšvielu maisijumu un maz mazlietiņ' uzkaisām sālīti, tā, lai tomāti atdzīvojas un vēl vairāk atdod savu sulu. Visbeidzot maizītēm virsū liekam Fetas sieru, šis nu gan ir pēc sajūtām un vēlmēm. 😏

🤤 Noteikti pamēģini un padalies ar mums vai bija tā vērts.

Seko mums Instagram - kaslacitimvedera (https://www.instagram.com/kaslacitimvedera/), kur dalamies ne tikai ar receptēm!

#kaslācītimvēderā #garšo #maizītes

 Autors: kaslacitimvedera Kas Lācītim Vēderā - Lācīša versija par ''Dakos''
Autora bilde
1.
 Autors: kaslacitimvedera Kas Lācītim Vēderā - Lācīša versija par ''Dakos''
Autora bilde
2.
 Autors: kaslacitimvedera Kas Lācītim Vēderā - Lācīša versija par ''Dakos''
Autora bilde
3.
 Autors: kaslacitimvedera Kas Lācītim Vēderā - Lācīša versija par ''Dakos''
Autora bilde
4.
0
53
Citi šī autora raksti:
Lasi vēl labākos rakstus:
komentāri [6]

Lai komentētu, Tev jāreģistrējas!

Reģistrēties
vai ienāc ar:
Kārtot komentārus: populārākie | jaunākie | vecākie
Rādīt bildes
StāvNoVakardienas avatars
Medaļa Dienas domaMedaļa NostradamsMedaļa Dienas joks
  StāvNoVakardienas 15.10.19 17:50
3
0

Kaut kā švaki tas viss izskatās.   

StāvNoVakardienas avatars
Medaļa Dienas domaMedaļa NostradamsMedaļa Dienas joks
  StāvNoVakardienas 15.10.19 18:09
3
0

atbildot uz kaslacitimvedera komentāru "Pamēģini šo salikumu - domas mainīsies! "

Man kādu bekonu prasītos klāt.   

SAMSS avatars
Medaļa NostradamsMedaļa RecidīvistsMedaļa Brīvlaiks
  SAMSS 15.10.19 17:42
1
0

  

kaslacitimvedera avatars
Medaļa ŽurnālistsMedaļa Admins iesakaMedaļa Moderatora favorīts
  kaslacitimvedera 15.10.19 18:08  
1
0
atbildot uz StāvNoVakardienas komentāru " Kaut kā švaki tas viss izskatās. &... "

Pamēģini šo salikumu - domas mainīsies!
kaslacitimvedera avatars
Medaļa ŽurnālistsMedaļa Admins iesakaMedaļa Moderatora favorīts
  kaslacitimvedera 15.10.19 20:56  
1
0
atbildot uz StāvNoVakardienas komentāru " Man kādu bekonu prasītos klāt.  &nb... "

Droši, mēs kā reiz baudijām ar ceptām olām un bekonu, šīs maizītes!
Sniegpilkstenite avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa Sertificēts spoksMedaļa Zebra
  Sniegpilkstenite 15.10.19 22:24  
1
0
Iesaku- pie parastās maizes iepakojumā stāv Cibata, kuru var ēst uzreiz, vai visu ielikt cepeākrāsnī uz 10min, kā rekomendē ražotājs, kraukšķīga garoziņa, vidus kūst mutē un māja smaržo pēc svaigi ceptas maizes.