Lācīša versija par ''Dakos''
🤔 Šī laikam būs viena no pasaulē vienkāršākajām receptēm, bet reizē, iespējams arī viena no garšīgākajām!
Ideāli piemērota kā našķis pie iemīļotā seriāla, vai piemēram, romantisku vakariņu starteris ar glazi sarkanvīna. Katram jau tās baudīšanas vietas un velmes atšķiras, bet mēs varam apgalvot ka šī uzkoda garšos pat tiem gudriniekiem, kas apgalvo ka kazas siers ir riebīgs. 👻
📝 Kas Tev būs vajadzīgs?
🥖 Čabata (vēlams laba)
🔮Santa Maria Vidusjūras garšvielu maisījums
🍅Tomāti (vēlams tādi tiešām ar tomātu garšu)
🧀Fetas siers (droši ņemam veikala brendu)
👉🏻 Ņemam čabatu (mēs izvēlamies tās no Rimi) un sagriežam nosacīti plānās šķēlēs. Šķēles izklājam uz cepampapīra cepeškrāsnī un mazliet aplejam ar kādu labu olīveļļu un kādas 10min pacepjam 180-200 grādos (īstenībā šis ir solis, ko mēs ievērojam tikai tad kad laika ir vairāk, bet noteikti iesakām šo soli neizlaist)
✂️ Kamēr maizītes sildās, sagriežam tomātu mazos kubiņos.
Kad maizītes ir pacepušās, mēs to saucam par maizes restartu, ņemam tās ārā un ar karoti vai dakšīnu krāmējam virsū tomātu kubiņus un teiksim tā, mazliet iespaidam, izsmērējam. Svarīgi arī ir ar tomātiem diži neaizrauties, tā mazliet, ar mēru. Tomātus nokaisām ar Vidusjūras garšvielu maisijumu un maz mazlietiņ' uzkaisām sālīti, tā, lai tomāti atdzīvojas un vēl vairāk atdod savu sulu. Visbeidzot maizītēm virsū liekam Fetas sieru, šis nu gan ir pēc sajūtām un vēlmēm. 😏
🤤 Noteikti pamēģini un padalies ar mums vai bija tā vērts.
Seko mums Instagram - kaslacitimvedera (https://www.instagram.com/kaslacitimvedera/), kur dalamies ne tikai ar receptēm!
#kaslācītimvēderā #garšo #maizītes