Kartupeļus,skaidas sarīvētu ābolu,olu dzeltenumus,sali,cukuru un garšvielas samaisa,pievieno miltus,izveido ,,desu,,sagriez posmos,tos liek karstu tauku pelde,izcep zeltaini brūnus,izņem ar putukaroti,novieto uz sieta vai mīksta papīra,pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.Lai jums labi garšo!Veiksmi gatavošanā!Balso.Komentē.Gatavo.Uz tikšanos!
Sastāvdaļas;
Vārītu kartupeļu masas 1/2 glāzes(125-130g)
Ābols 1/2
Milti 100g
Soda 1/4 tējkarotes(naža gals)
Olu dzeltenums 1
Vaniļas cukurs 1/2 tējkarotes
Citrona miziņa 1/2
Sāls 1/2 tējkarotes
Cukurs 20g(1 ēdamkarote)
Augu eļļa