Kad viss uz pannas ir labi apcepies, liek klāt gaļu. Es gatavojot kaut kādā brīdi zaudēju modrību un piededzināju ķiplokus un visu pārējo. Ja tā gadās, ir jāmet visa tā padarīšana ārā, jo piedegušam ķiplokam ir tik intensīva garša, ka tā sabojās visu pārējo ēdienu. Nekas cits neatlika, kā fiksi kapāt visas garšvielas vēlreiz... Ir redzētas receptes, kur gaļa tiek likta klāt jēla. Tā arī, protams, var darīt, tikai mūsu gadījums bija drusku citādāks - tā kā istabas biedrenes tētis ir mednieks, mums galdā bija meža gaļa un to bez kārtīgas apcepšanas nemaz nevar lietot uzturā. Bet es, visticamāk, apceptu arī veikalā pirktu gaļu, jo tā viņā labi sasūcas visas garšvielas.
Kamēr gaļa cepas, formā kārto kartupeļus.